HomeAutomatiseringMicrosoftTerugvinden van e-mails in Outlook

Terugvinden van e-mails in Outlook

Outlook is een belangrijke contactdienst in onze samenleving. Gebruik vooral Outlook om nieuwe relaties aan te gaan of om bekende personen opnieuw te ontmoeten. Maar je kunt ook externe websites bezoeken en daarvoor nodig hebt je een e-mailadres. Je kunt deze informatie ook opslaan in Outlook als contactlijst of in je agenda voor ontmoetingen.

Hoe werkt het?

Hoe werkt het om e-mails in Outlook te terugvinden? Outlook 2013 biedt diverse manieren om je e-mails weer te vinden. Je kunt zoeken op inhoud, associaties of contacten.

Zoek e-mails op datumbereik met de functie direct zoeken

De beste manier om e-mails in Outlook terug te vinden, is door de functie direct zoeken te gebruiken. Hierna volgt een aantal tips voor het bekijken van de resultaten:

  • Om e-mails op datum of tijd te bekijken, kunt u op het menu [email] klikken en daarna op [Date & Time]. Op het scherm verschijnt dan informatie over uw mailwaardigheidsrating. Klik op [View] om alle mailopslagopties weer te tonen.
  • Als u slecht bereikbaar bent, kunt u ook proberen via de cache van Outlook te communiceren. Klik hierna op [File], dan in de opslaan omgeving klikken naar [Outlook Cache] en vul het adres van uw bestand met ‘C:\Users\\AppData\Roaming\Microsoft\Outlook\Cache‘. U zult nu moeten controleren of dit bestand openstaat in uw Outlook client. Het kan zijn dat U ook ingelogd bent in SharePoint Online en eventueel contactgegevens nodig heeft om dit bestand open te stellen.

Zoek e-mails op datumbereik met de functie geavanceerd zoeken

Het vinden van e-mails in Outlook is gemakkelijk met de functie geavanceerd zoeken. Dit doe je door op het icoon ‘Geavanceerde zoekopdracht‘ te klikken. Hierna volg je de instructies die hieronder vermeld staan.

Extra optie

Wanneer u Outlook 2010 of 2013 gebruikt, dan kunt u misschien alle berichten die u hebt gestuurd en ontvangen in deze software terugvinden. Hieronder staat een aantal redenen waarom dit mogelijk kan zijn:

  • U hebt misschien een back-up gemaakt van Outlook 2010 of 2013.
  • De mailbox is opgeborgen op Microsoft Exchange of Gmail.

Video: Terughalen en terugtrekken van een verzonden e-mail in Outlook

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten