HomeAutomatiseringTijd zien op Fitbit-apparaat

Tijd zien op Fitbit-apparaat

Wat het bijhouden van een gezond en actief leven betreft, is technologie op weg naar de top. Een van de meest populaire apparaten waarmee mensen hun fysieke activiteit kunnen bijhouden, is de Fitbit-apparaat. In dit artikel leggen we uit hoe je gemakkelijk de tijd kan checken op je Fitbit-apparaat!

Dit doe je als eerste: synchronisatie uitvoeren

Om de tijd op je Fitbit-apparaat te kunnen zien, moet je eerst de apparaat synchroniseren met je telefoon of computer. Dit doe je door de Fitbit-app op je telefoon te openen en daarna naar Instellingen > Apparaten te gaan. Selecteer vervolgens het apparaat dat je wilt synchroniseren en tik op ‘Synchroniseren‘.

Fitbit tijd instellen op een iPhone en iPad

Op een iPhone of iPad kun je de tijd op je Fitbit-apparaat handmatig instellen door naar de Fitbit-app te gaan en naar Instellingen > Apparaat > Tijd en datum.

Fitbit tijdzone Android toestellen

Op Fitbit-apparaten die gebruikmaken van de Android operating system, kunt u de tijd in een andere tijdzone bekijken door naar het menu ‘Tijd‘ te gaan en vervolgens op ‘Tijdzone wijzigen‘. Dit is handig wanneer u bijvoorbeeld gepland hebt om naar een andere stad of land te reizen en u wilt weten hoe laat het daar is.

Windows 10 telefoon Fitbit tijd instellen

Om de tijd in te stellen op je Windows 10-telefoon en Fitbit-apparaat, Moet je eerst de datum en tijd instellen op je telefoon. Ga hiervoor naar de Instellingen-app op je telefoon > Algemeen > Datum en tijd. Zorg ervoor dat de optie “Automatisch synchroniseren met internet” is ingeschakeld.

Vervolgens kun je de tijd op je Fitbit-apparaat instellen door naar het apparaat te gaan > Fitbit Today > Tijd en data. Hier kun je kiezen om de tijd automatisch of handmatig in te stellen.

Klok van 12 uurs naar 24 uurs weergave

Om de tijd op uw Fitbit-apparaat te zien, moet u eerst de klok van 12 naar 24 uurs weergave wijzigen. Dit doet u door naar Instellingen > Accountinstellingen > Datum en tijd te gaan en daar het selectievakje ‘24-uursklok‘ aan te vinken.

Video: Hoe installeer ik mijn Fitbit?

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten