HomeAutomatiseringTips voor Samsung Galaxy S5

Tips voor Samsung Galaxy S5

Wil je het uiterste uit je Samsung Galaxy S5 halen? Dan is deze pagina een must-read voor jou! Hier lees je hoe je jouw toestel optimaal kan gebruiken, wat de beste apps zijn en welke handige functies het toestel biedt. Ontdek alle mogelijkheden van je smartphone!

Beveilig je Galaxy S5

Voorkom dat je toestel gestolen wordt of in verkeerde handen valt. Beveilig je Galaxy S5 met een wachtwoord of patroon. Je kunt ook een andere beveiligingsoptie kiezen, zoals gezichtsherkenning of vingerafdrukscanner. Als je toestel gestolen wordt of kwijtraakt, kun je het op afstand blokkeren, wissen of de locatie ervan traceren.

Verleng de accuduur

 1. Zorg ervoor dat je scherm zo donker mogelijk staat
 2. Ga energiezuinige apps gebruiken
 3. Sluit automatisch verbindingen af
 4. Gebruik Wi-Fi in plaats van mobiele data
 5. Zet de vibratie uit

Draai twee apps tegelijkertijd

Als je een druk bezet persoon bent die veel verschillende apps gebruikt, is het soms moeilijk om alles bij te houden. Gelukkig kun je op je Samsung Galaxy S5 twee apps tegelijkertijd gebruiken dankzij de Multi Window-functie. Zo kun je bijvoorbeeld een chatvenster openhouden terwijl je een video bekijkt of een website bezoekt.

Krijg snel toegang tot veelgebruikte apps

Volg onze simpele stappen om snel toegang te krijgen tot de apps die je het meest gebruikt:

 1. Ga naar het startscherm van je Galaxy S5.
 2. Tik linksboven in het scherm op het menu-icoontje (driemaal horizontaal strepen). Dit zal het apparaatmenu openen met daarin alle beschikbare opties voor jouw Galaxy S5.
 3. Scroll omlaag totdat je de optie “Meest gebruikte apps” ziet en tik hierop. Je zult nu een overzicht zien van de apps die je recentelijk hebt geopend of gebruikt.
 4. Om snel toegang te krijgen tot een bepaalde app, tik je op het icoon van de app in dit overzicht. De app zal nu direct worden geopend, zonder dat je door het menu hoeft te blijven.

Maak het instellingenvenster overzichtelijk

Het instellingenvenster van je Samsung Galaxy S5 is misschien niet de meest overzichtelijke pagina op je telefoon. Er zijn een hoop opties en instellingen die je kunt aanpassen, dus het is makkelijk om iets over te slaan of te vergeten. Gelukkig zijn er een paar manieren waarop je het instellingenvenster wat meer overzichtelijk kunt maken.

Ten eerste kun je de iconen in het instellingenvenster verbergen of wijzigen. Dit kan handig zijn als je niet vaak naar bepaalde opties hoeft te zoeken. Je kunt ook de volgorde van de iconen wijzigen, zodat ze logischer voor jou wordt.

Ten tweede kun je ervoor kiezen om bepaalde opties uit het instellingenvenster weg te laten. Dit kan helpen als er veel opties zijn die je niet gebruikt of als je gewoon minder rommel wilt zien.

Verwijder of verberg ongewenste apps

Als je ongewenste apps wilt verwijderen of verbergen op je Samsung Galaxy S5, dan kun je de volgende stappen volgen.

Om een app te verwijderen:

 1. Ga naar Instellingen > Toepassingen.
 2. Selecteer de app die je wilt verwijderen.
 3. Tik op Verwijderen.

Om een app te verbergen:

 1. Ga naar Instellingen > Toepassingen en blader naar beneden tot de verborgen sectie.
 2. Tik op de optie Verborgen apps beheren en selecteer de app die je wilt verbergen uit de lijst met verborgen apps.

Video: 40+ Tips and Tricks for the Samsung Galaxy S5

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten