HomeAutomatiseringAppleTouch ID instellen op iPhone, iPad en Mac

Touch ID instellen op iPhone, iPad en Mac

In de afgelopen weken is het ontdekt dat Apple Touch ID installeert op iPhone, iPad en Mac. Afhankelijk van je telefoonvariant kan Touch ID je toegang tot het telefoongebruik willen vergemakkelijken. Verschillende beveiligingsbedrijven hebben nu berichtgeving gepubliceerd over hun strategieën om Touch ID te gebruiken binnen hun bedrijf.

Wat is Touch ID en waarvoor dient het?

Touch ID is een securitymechanisme voor smartphones, tablets en laptops waarmee je persoonlijke informatie kan verifiëren. Touch ID wordt veel gebruikt bij betaalde apps, zoals bij iTunes, iCloud en PayPal. De meeste browsers voor mobiel internet accepteren Touch ID om het login te wijzigen naar een gebruikeraccount die alleen toegankelijk is voor bepaalde websites. Je kunt ook Touch ID toepassen in Safari op je desktop computer.

Touch ID instellen op een iPhone of iPad

Touch ID is een veiligheidsprotocol dat werkt met het laatste iPhone of iPad model. Het onthouden van uw vingerafdrukken maakt het mogelijk om extra beveiliging te bieden aan uw apparaat of om de software opnieuw in te stellen. Touch ID kan ook gebruikt worden om apps en documenten te openen.

Touch ID inschakelen voor ontgrendelen en aankopen

Het inschakelen van Touch ID bij ontgrendelen en aankopen is eenvoudig op iOS, Android en Mac. Je kunt het ervaren als je je iPhone, iPad of Mac openbaart voor een gebruiker of bedieningspaneel.

Video: Vingerafdruk instellen op de iPad of iPhone

Vingerafdruk instellen op de iPad of iPhone

Reviews

Gerelateerde berichten