HomeCloudKoppelenTv koppelen aan speaker voor Google Nest

Tv koppelen aan speaker voor Google Nest

Wil je genieten van een nog betere kijk- en luisterervaring met jouw Google Nest of Home? Dan is het koppelen van je tv aan een speaker of scherm dé oplossing! Door deze slimme toevoeging kun je niet alleen gemakkelijker en sneller content streamen, maar ook genieten van helderder geluid en haarscherp beeld. In dit blogartikel leggen we stap voor stap uit hoe je jouw tv kunt aansluiten op jouw favoriete smart device. Lees snel verder en ontdek hoe eenvoudig het kan zijn om jouw huiskamer om te toveren tot de perfecte entertainmentzone!

Wat je nodig hebt

In order om je tv te kunnen koppelen aan je Google Nest speaker of scherm, heb je het volgende nodig:

 • Een tv met HDMI-aansluiting die HDCP 2.2 ondersteunt
 • Een Google Nest of Home speaker of scherm
 • Een Chromecast Ultra, Chromecast (3e generatie) of een Chromecast Audio
 • Een HDMI-kabel (optioneel)

Een nieuwe tv instellen en koppelen

Als je een nieuwe tv koopt, moet je deze instellen en koppelen voordat je er gebruik van kunt maken. Dit is een eenvoudig proces dat je in een paar minuten kunt voltooien. Hieronder staan ​​de stappen die je moet volgen om dit te doen:

 1. Sluit de tv aan op het stopcontact met behulp van de meegeleverde netsnoer. Gebruik ook de meegeleverde HDMI-kabel om de tv aan te sluiten op het internet via een router of modem.
 2. Ga naar het menu “Instellingen” op je tv en selecteer “Algemeen“. Zoek vervolgens naar de optie “Toestelregistratie” en selecteer deze. Er zal een code worden weergegeven op het scherm van je tv. Noteer de code of onthoud hem goed.
 3. Open de app “Google Home” op je smartphone of tablet en tik bovenin het casten naar tv icoontje om de verbinding in stand te brengen.

Een apparaat ontkoppelen

Een apparaat ontkoppelen is eenvoudig. Gebruik de volgende instructies om te stoppen met het gebruik van een apparaat met Nest of Home.

 1. Open de Google Home-app op je telefoon of tablet.
 2. Tik bovenaan op het tabblad ‘Apparaten‘.
 3. Selecteer het apparaat dat je wilt ontkoppelen.
 4. Tik rechtsboven in het scherm op het tandwielpictogram .
 5. Selecteer ‘Ontkoppel‘.

Video: TV Geluid afspelen op Slimme Speakers van Google

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten