HomeGamingTwitch en YouTube tegelijk streamen

Twitch en YouTube tegelijk streamen

Twitch is een plek waar mensen live streaming video games. Tegenwoordig is het bijna onvermijdelijk om te streamen op Twitch als gamer of als publiek. YouTube, echter, is vooral bekend geworden door de livestreaming van deelnemers aan het tv-programma ‘The Voice of Holland’. Maar je kunt YouTube ook gebruiken om live te streamen van je eigen game afspraken of andere evenementen die je wilt delen met je fans. In dit artikel vind je hoe je Twitch en YouTube kunt streamen samen.

Hoe te multistreamen op Twitch met Restream Studio

Restream Studio is een programma dat je kunt gebruiken om video’s te streamen op Twitch en YouTube op hetzelfde moment. Hierdoor kan iedereen gemakkelijk terugkijken naar dezelfde video op beide plekken. Je kunt alle apparaten bedienen die YouTube ondersteunt (zoals web browsers, mobiele apps en Apple products), waardoor iedere bezoeker van jouw livestream gemakkelijk kan meekijken. Bovendien beschikt Restream Studio over veel extra features zoals live streaming met voice-over.

Pro tip

Wanneer je op Twitch of YouTube gaat streamen, kan het handig zijn om alle streams in een buffer te houden. Dit is mogelijk door de software van Twitch of YouTube te gebruiken om alle streams bij elkaar te houden.

Video: HOW TO STREAM TO TWITCH AND YOUTUBE AT THE SAME TIME (& Others) w/ OBS STUDIO | Restream.io Tutorial

HOW TO STREAM TO TWITCH AND YOUTUBE AT THE SAME TIME (& Others) w/ OBS STUDIO | Restream.io Tutorial

Reviews

Gerelateerde berichten