HomeAutomatiseringVerjaardagen toevoegen aan agenda

Verjaardagen toevoegen aan agenda

Het bijhouden van alle verjaardagen, feestdagen en andere agenda’s kan een tijdrovende klus zijn. Gelukkig maakt de technologie het gemakkelijk om al deze dingen in één oogopslag te bekijken. In dit artikel leggen we uit hoe je je agenda kunt beheren door verjaardagen, feestdagen en andere evenementen toe te voegen of te verwijderen.

Verjaardagen verbergen in je agenda

Je kunt verjaardagen van vrienden, familie of collega’s gemakkelijk verbergen in je Google Agenda. Dit is handig als je ze liever niet wilt zien of als je ze niet wilt delen met anderen.

Om een verjaardag te verbergen, ga je naar de dag waarop deze valt en tik je op de betreffende persoon in het menu ‘Toevoegingen‘. Vervolgens klik je op ‘Info‘ en selecteer je ‘Verberg voor anderen’.

Afzonderlijke verjaardagen bewerken of verwijderen

U kunt afzonderlijke verjaardagen bewerken of verwijderen door ze aan te passen in de lijst met verjaardagen in uw agenda. U kunt ook een afzonderlijke verjaardag toevoegen of verwijderen door op de + of -knop te tikken in de lijst met verjaardagen.

De kleur van verjaardagen wijzigen

Wanneer u een verjaardag of anniversarium in uw agenda toevoegt, kunt u ervoor kiezen deze te laten verschijnen in een bepaalde kleur. Dit is handig als u wilt dat bepaalde verjaardagen opvallen, zodat u ze niet vergeet. U kunt ook kiezen om verjaardagen van vrienden en familie in andere kleuren weer te geven, zodat u snel kunt zien wiens verjaardag het is.

U kunt de kleur van een verjaardag wijzigen door naar het betreffende item te gaan en op de knop “Kleur wijzigen” te drukken. Er verschijnt dan een pop-up venster waarin u de gewenste kleur kunt selecteren.

Video: 🎉 Feestdagen toevoegen agenda 🎉

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten