HomeAutomatiseringAppleVerloren iPod Touch opsporen

Verloren iPod Touch opsporen

Je bent misschien net begonnen met het plaatsen van foto’s op je nieuwe facebookprofiel of je wilt je iPod Touch terugvinden die uitgevallen is. In dit artikel lees je hoe je jouw iPod Touch snel en gemakkelijk terugvindt.

Heeft de iPod GPS

Bij het verliezen van je iPod Touch kan het zijn dat deze niet meer aangesloten is op je computer of je mobiel. Hiervoor adviseren we een tips om hem zo snel mogelijk te vinden. Als je hem gevonden hebt, dan is het nog niet afgelopen met dit probleem. Om je iPod Touch veilig op te sporen adviseren wij om: – alle foto’s, muziek en video’s die erop staan, na te downloaden naar een overzichtelijke bestandsserver; – alle contactgegevens in de Agenda van de iPod Touch in elkaar te vatten; – eventuele back-ups van je App Store app en iPad apps gemaakt te hebben.

Locatie van de iPod Touch te vervalsen

Wanneer je je iPod Touch verloren hebt of je hem niet meer kunt vinden, is het best mogelijk om de locatie van deze te vervalsen. Er zijn verschillende manieren waarop je dit kunt doen.

  1. Verberg de iPod Touch op een plek waar hij niet opgemerkt kan worden. Om dit te doen, moet je eigenlijk weten wanneer je iPod Touch verloren hebt en hoeveel mensen er in de buurt zijn die hem kunnen zien. Plaats hem dan bijvoorbeeld onder in een tas of in een andere schuilplaats achteraf. Je kan ook gebruik maken van camouflage-kleding om je iPod te verhullen.
  2. Voeg gegevens aan jouw iPod Touch toe die jij niet wilt dat anderen zien (zoals jouw adres of telefoonnummer). Dit kan door het toevoegen van dummy-gegevens (zoals ‘12345678’), foto’s of video’s met privacybeleid (die geheim blijven) of andere illegale databestand.

Video: How to find a LOST Apple iPod

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten