HomeCloudVerwijder van Outlook account

Verwijder van Outlook account

Outlook is een populair platform voor het beheren van e-mails en agenda’s. Hoewel het gebruiksvriendelijk is, komt het soms voor dat mensen hun account willen verwijderen. In dit artikel zullen we uitleggen hoe je stap voor stap je Outlook-account kunt verwijderen.

Outlook verwijderen via het stappenplan

Volg onderstaande stappen om je Outlook account te verwijderen:

  1. Ga naar https://account.live.com/closeaccount.aspx in een webbrowser en log in met je Microsoft-accountgegevens.
  2. Klik op de knop ‘Account sluiten‘ onderaan de pagina.
  3. Beantwoord de vragen die worden gesteld en klik op ‘Volgende‘.
  4. Controleer of alle gegevens correct zijn en klik op ‘Account sluiten‘.

Hotmail of Outlook

Als je wilt stoppen met het gebruik van Outlook, is het eenvoudig om je account te verwijderen. Je kunt dit doen door naar de pagina ‘Accountinstellingen‘ te gaan en daar de optie ‘Account verwijderen‘ te selecteren. Dit zal je account definitief verwijderen, dus wees er zeker van dat dit is wat je wilt voordat je door gaat.

Opzeggen account

Er zijn twee manieren om je Outlook-account op te zeggen. Als je alleen wilt stoppen met het gebruik van Outlook, hoef je alleen maar de toegang tot je account op te schorten. Dit kan door contact op te nemen met de klantenservice van Microsoft of door in te loggen in je account en de toegang tot je account te blokkeren.

Als je echter volledig wilt stoppen met het gebruik van Microsoft-services, moet je een verzoek indienen om je account definitief te laten verwijderen. Dit kan door contact op te nemen met de klantenservice of door het aanvraagformulier in te vullen op de website van Microsoft.

Video: Hotmail en outlook.com account verwijderen

Hotmail en outlook.com account verwijderen

Reviews

Gerelateerde berichten