HomeCloudVideo versturen via e-mail

Video versturen via e-mail

Video-inhoud is een van de populairste soorten op het internet, met miljoenen mensen die dagelijks video’s bekijken. Maar hoe verstuurt u video-inhoud via e-mail? In dit artikel laten we u zien hoe u video e-mails verstuurt die er altijd goed uitzien en snel laden, zelfs als uw ontvangers een langzame verbinding hebben.

Een video versturen via mail

Het is eenvoudig om video’s te versturen via mail. Of het nu gaat om een klein of grote video, het lukt altijd! De volgende tips zorgen ervoor dat je zo’n video meteen naar je gebruikers stuurt:

  1. Als je video bestaat uit meerdere delen, kan het handig zijn om hem in een PDF-bestand te verwerken. Dit is omdat deze op een gemakkelijke manier door mail verspreid kan worden. Je kunt hierbij denken aan PDF-documenten die je kan uploaden op een website of bijvoorbeeld uploaden naar de buitendiensten van je bedrijf. Hierdoor ontstaat er voordeliger uploadgedrag voor jouw gebruikers en wordt dit resultaat beter toegankelijk voor hen.
  2. Naast PDF-documentensites zijn er ook andere diensten waarmee je video’s kunt versturen via mail, zoals MailChimp.

Hoe stuur je een grote video via e-mail?

Een goede manier om een grote video versturen via e-mail is door deze in MPEG-4 formaat te maken. Dit betekent dat je de video in een bestand moet sturen waarop alle codes aanwezig zijn, dus ook het huidige standaard voor YouTube. Om het bestand op te slaan in MPEG-4 moet je Adobe Photoshop of Adobe After Effects gebruiken. Op het moment van schrijven speelt Google Drive hierbij een belangrijkste rol. Zo kun je vanaf Google Drive direct naar Adobe Photoshop of Adobe After Effects gaan en het ISO-formaat invoeren. Alleen nog even opstarten en hij is ook in MPEG-4 beschikbaar!

Een grote video versturen met behulp van OneDrive

Wanneer je een groot video wilt versturen, dan is het vaak handig om via OneDrive te gaan. Je kunt hier alles aan doen wat je nodig hebt voor je videobestand, zoals het maken van een profiel of het instellen van de juiste videoformaten. Als je bent uitgezonderd van Windows 10 Redstone 3, dan is ook de optie om op afstand nieuwe videoclips toe te laten zetten beschikbaar.

Eén van de voordelen van OneDrive is dat je altijd alle video’s die je maakt op locatie kunt bekijken. Je moet dus niet bang zijn dat er ergens naast je computer een groot bestand ligt dat volgens jou geheim is. Het probleem wordt alleen erg lastig als je meerdere medewerkers nodig hebt om de videoclips te bekijken en er wordt veel overleg nodig om iedereen precies wat ze willen zien.

Een video die op u smartphone staat via e-mail versturen.

Via e-mail kan video altijd worden verstuurd. Hierdoor heb je in ieder geval niet langer nodig om films of andere bestanden op te slaan en naar iemand anders te sturen. Alleen de computer of mobiele telefoon van de destinatie moet dan wel beschikbaar zijn om de video af te spelen.

Video: video`s naar je mail laten sturen! (youtube TIP)

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten