HomeAutomatiseringAppleWachtwoord Apple ID wijzigen

Wachtwoord Apple ID wijzigen

Je Apple ID of iCloud-wachtwoord kunnen vaak veranderen wanneer je verhuist, overlast veroorzaakt door andere huishoudens in je buurt, of om privacy verklaringen te revoceren. In dit artikel wordt verteld hoe je het wachtwoord van je Apple ID of iCloud wijzigt.

Apple ID wachtwoord wijzigen via iPhone, iPad of Mac

Je Apple ID is een persoonlijkheidstoegangscode voor jouw Apple-applicaties en je iCloud account. Je kunt je wachtwoord wijzigen via iPhone, iPad of Mac.

Via je iPhone: iOS 11 of later opent je App Store en klikt erop. Klik in het menubalkje op “Apple ID” of ” iCloud“. Je ziet dan de pagina met je accountinformatie en je wachtwoord. Klik op “Wijzig wachtwoord“. In het nieuwe venster worden alle applicaties die naar je Apple ID passen automatisch herladen. Ga naar iedere app om te kijken welke informatie ze nodig heeft om te functioneren (bijvoorbeeld contactgegevens). Voer dan je nieuwe wachtwoord in als vervanging van het oude. Als alles goed gaat, ziet je iPhone daarna drie cijfers inversief van elkaar tussen de twee berichten “Herstelwerkzaamheden gestart” en “Het wachtwoord is veilig binnengekomen“.

Wachtwoord wijzigen via Apple ID-website

Als je Apple ID of iCloud wachtwoord wijzigen wilt, dan kan je dit via de website van Apple. Je kunt ook een nieuw wachtwoord aanvragen via het contactformulier op de websites van Apple en iCloud.

Nog meer wijzigingen?

Wanneer je wilt wijzigen naar een ander wachtwoord voor je Apple ID of iCloud, dan kun je dit doen door op het schiptoetsje “Apple ID” of “iCloudin de menubalk van je computer te klikken, en dan de knop “Wachtwoord” aan te dringen. Je kunt hier direct naar het veld “Wachtwoord” en daarna in het veld “Inschrijven” gaan naar het andere wachtwoord dat je wilt gebruiken om alle informatie uit je account te filteren.

Video: Hoe je vergeten “APPLE ID wachtwoord” herstellen – vanaf je iPad of iPhone.

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten