HomeSocial MediaWachtwoord Instagram vergeten

Wachtwoord Instagram vergeten

Je bent een van de miljoenen mensen die Instagram volgt, maar je weet niet meer je wachtwoord. Wat doe je nu? In dit artikel geven we de tips om je wachtwoord terug te vinden.

Wachtwoord vergeten?

Wat nu als je wachtwoord van Instagram vergeten bent? Dat kan gaan gebeuren door er niet meer aan te denken of misschien is het ook wel een ongeluk geweest. In dat geval zijn er verschillende manieren om je wachtwoord terug te krijgen. Mocht je wachtwoord niet op je computer staan, dan kan Instagram dit wachtwoord voor je laten terugvinden op de website van Instagram. Je moet kijken naar het volgende scherm: Je account en wachtwoord. Zoek daarin naar “Als je deze wachtwoorden vergeet, dan vindt Instagram ze hier“. Klik daarnaast op “Indien mogelijk toestaan” om je wachtwoord in te voeren.

Kies nieuw wachtwoord

Je wachtwoord van Instagram is vergeten en je hebt geen idee wat nu je te doen staat? Hieronder vind je een lijst met tips om je probleem op te lossen.

  1. Kijk in de sectie ‘Instagram‘ op je computer of telefoon naar het wachtwoord dat je nodig hebt om in te loggen.
  2. Je kunt ook contact opnemen met Instagram. Ze zullen dan proberen je wachtwoord terug te brengen of een nieuw wachtwoord voor je aan te bieden. Het nummer is te vinden op de website van Instagram.

Video: Wachtwoord vergeten, wat nu? – Vraag het Google #30

Wachtwoord vergeten, wat nu? - Vraag het Google #30

Reviews

Gerelateerde berichten