HomeTrends & NieuwsWat is Bixby Vision?

Wat is Bixby Vision?

Bixby Vision is een toegevoegde waarde aan de toetsenborden en apparaatjes van Samsung. Hiermee kunnen consumenten alle functies van hun telefoon doorsturen naar Bixby-toetsen. Als je beschikt over een Galaxy S10 of S10+, dan kan je Bixby Vision gebruiken om apps te openen, foto’s af te zetten of berichten op Facebook of Twitter te lezen. Lees meer over deze toegevoegde waarde in onzeze blogpost!

Wat is Bixby Vision?

Bixby Vision is een toegankelijk platform voor handige apps en diensten, waarmee je producten of diensten kunt organiseren of bekijken. Zo kan je bijvoorbeeld lezen welke app’s er beschikbaar zijn om een bestelling op te halen of wat de prijzen van restaurants zijn. Daarnaast helpt Bixby Vision je ervan af te stemmen welke informatie je wilt toevoegen aan de plek waar je app staat, inclusief foto’s en video’s.

Hoe te beginnen met het gebruik van de Bixby Vision App

Bixby Vision is een app die gebruik maakt van artificial intelligence om op te vragen of je het goed vindt om een bericht weer te zien in je chatlog. Hierdoor kan Bixby Vision beter inschatten wat je wilt en kan het berichten beter afstemmen op jouw interesses. De app is gratis en beschikbaar op iOS en Android devices. Je kunt Bixby Vision ook gebruiken om informatie over je smartphone of laptop te verkrijgen.

Wat u kunt doen met Bixby Vision

Bixby Vision is een app die u kunt gebruiken om interactief tv te bekijken. Door naar één van de knoppen op het scherm te klikken, kan u Bixby Vision invoeren. Hierna kan u met behulp van de ingeschakelde apparaten en apps worden geïnteracteerd. U kunt films bekijken, foto’s bekijken, nieuwe berichten lezen en meer. Bixby Vision helpt ook bij het selecteren van dingen in een televisieprogramma of film.

Video: Galaxy S8 Bixby Vision Walkthrough

Galaxy S8 Bixby Vision Walkthrough

Reviews

Gerelateerde berichten