HomeAutomatiseringWat is de WPS-knop?

Wat is de WPS-knop?

WPS is een veiligheids en privacybesturingstool op basis van de Windows Platform Security Services. WPS stelt een aantal maatregelen in voor om het gebruik van informatie te versnellen, onder meer om informatie te verbergen of beveiligen van de persoon die het toetsingscriterium haalt.

Makkelijker verbinding maken

Gebruik je smartphone als WPS-server? Dan heb je misschien wel eenmaal geprobeerd om verbinding te maken met je netwerk via de WPS-knop. Maar hoe pak je dat dan aan? Hieronder geven we een paar tips voor het makkelijker verwerken van WPS-gesprekken op je telefoon.

Is er een app die ervoor kan worden gebruikt?

Er is een aantal applicaties beschikbaar die dienst doen als WPS-server. Zo kan er bijvoorbeeld iets worden gedaan om alle apparaten in een netwerk te verbinden door ze allemaal aan elkaar te laten wennen door middel van RSN (Radio Service Name). Of je kunt gebruikmaken van gratis applicaties zoals OpenWrt of DD-WRT, waarbij de telefoon zijn functie als WPS-server uitbreidt. Als alles goed gaat, zullen deze applicaties automatisch allereerst contact leggen met internet en daarna met elkaar.

Waar dient de WPS-knop precies voor?

De WPS-knop is bedoeld voor het gebruik van het systeem als beveiligingsscherm tijdens Skype-gesprekken of om te bepalen of ervaringen worden opgeslagen.

Routers zonder knop

WPS staat voor Wi-Fi Protected Setup. Dit is een protocollen systeem dat wordt toegepast in routers die niet als gebruiksaanwijzer bestemd zijn, maar slechts om te controleren of er een verbinding is tussen de router en de verkoper van het toestel of dienst (hotspot). Als je geen WPS-knop hebt ingetikt, dan kan je ook niet veilig internetten met je laptop of tablet.

Video: What is WPS button?

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten