HomeCloudWat is een ISO-bestand?

Wat is een ISO-bestand?

De wereld van technologie kan soms moeilijk zijn om te begrijpen, vooral als het gaat om het begrijpen van verschillende bestandstypen. In dit artikel zal worden uitgelegd wat een ISO-bestand is en hoe je ermee kunt werken. Kom meer te weten over deze veelvoorkomende bestandstype!

Hoe maak je een ISO-bestand?

ISO-bestanden zijn een soort archiefbestand dat wordt gebruikt om een ​​exacte kopie van een optische schijf, zoals een CD of DVD, te maken. Het is mogelijk om ISO-bestanden op elk moment weer te geven en opnieuw te branden, waardoor ze ideaal zijn voor het opslaan van back-ups.

Hoe ISO bestanden te branden

Als je een ISO-bestand wilt branden, heb je een aantal verschillende opties. Je kunt bijvoorbeeld een gratis programma zoals ImgBurn gebruiken. Als je liever een betaald programma gebruikt, kun je Nero of Roxio Toast gebruiken.

Hoe ISO-bestanden uitpakken

Als je een ISO-bestand hebt gedownload, moet je deze uitpakken voordat je er iets mee kunt doen. Dit is niet moeilijk en kan met een gratis programma zoals 7-Zip. Als je het bestand hebt uitgepakt, zul je een map of een drive met de inhoud van het ISO-bestand zien. Nu kun je ermee werken zoals met elk ander bestand of programma.

Video: ISO Disk Image File Format Explained

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten