HomeAutomatiseringWat is een XLTX-bestand?

Wat is een XLTX-bestand?

Een XLSX-bestand is een bestandstype dat wordt gebruikt door Microsoft Excel. Het biedt een modernere, meer geavanceerde manier om Excel-gegevens te beheren dan de oudere .xls formaat. In dit artikel zullen we dieper ingaan op wat een XLSX-bestand precies is en hoe u ermee kunt werken.

Wat is een XLTX bestand?

XLTX-bestanden zijn XML-gebaseerde bestanden die door Microsoft Excel worden gebruikt. Het is een uitwisselbaar formaat dat veel gebruikers aantrekt vanwege de compatibiliteit met andere spreadsheetprogramma’s.

Hoe een XLTX-bestand converteren

Een XLTX-bestand is een XML-gebaseerd bestand dat wordt gebruikt door Microsoft Excel. Het kan worden geopend met veel verschillende programma’s, maar als je het wilt converteren naar een ander formaat, moet je eerst weten welk programma je nodig hebt.

Video: Understanding File Types (.xls, .xlsx, .xlsm, .csv, .txt) in Microsoft Excel

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten