HomeCloudWat is lsass.exe?

Wat is lsass.exe?

lsass.exe is een Windows-proces dat helpt bij het beveiligen van systeembronnen door processen en diensten te bewaken en te beheren. Hoewel lass.exe meestal veilig te gebruiken is, kan het soms problemen veroorzaken. In dit artikel laten we je zien hoe je lass.exe kunt bekijken en veilig kunt verwijderen als het problemen veroorzaakt op je pc.

Wat is lsass.exe?

lsass.exe is een programma dat wordt gebruikt om toegang te krijgen tot bestanden en/of systemen op een computer. Het kan worden gezien als een veilige tool, maar het is belangrijk om erachter te weten wat lsass.exe doet en welke risico’s het met zich mee brengt.

Wat doet lsass.exe?

lsass.exe is een programma dat voor het beheer van de veiligheid bij Windows wordt gebruikt. Het is onder andere bedoeld om systeembestanden te vergelijken en eventuele gevaren op te sporen, zoals virussen of trojanen. lsass.exe kan ook worden gebruikt om bestandsverschillen tussen verschillende computers in kaart te brengen.

Kijk wie lsass.exe heeft ondertekend (controleer de uitgever)

Het lsass.exe-programma is een veiligheidskopie van het Microsoft Windows Security Support Tools, wat betekent dat het zo wordt beschouwd als een soort firewall en anti-spyware programma. Het lsass.exe-programma is bedoeld om administratieve taken uit te voeren binnen een computer, zoals aanpassingen aan de systeemconfiguratie of het verwijderen van malware. Om te controleren of het lsass.exe-programma er is ondertekend door de uitgever, kan je het beste gebruik maken van de online Veiligheids scanner.

Video: Fix lsass.exe High CPU Usage on Windows

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten