HomeAutomatiseringMicrosoftWat is mijn contact e-mailadres

Wat is mijn contact e-mailadres

Om lid te worden van veel online communities, je aan te melden voor nieuwsbrieven, of zelfs maar een snelle e-mail te sturen, moet je je contactgegevens invullen. Of u nu de website van uw bedrijf wilt toevoegen aan uw sociale mediapagina’s, of gewoon iemand wilt kunnen bereiken als u ergens hulp bij nodig hebt, het is essentieel dat u uw e-mailadres kent!

Houdt dit adres altijd up-to-date

Je contact e-mailadres is altijd up-to-date. Als je je contact e-mailadres wilt veranderen, doe dat door in jouw profiel bij de website of app aan te geven.

E-mailadres voor Google-account

Je contact e-mailadres is je Gmail-adres, of het adres dat je bij Google doorgeeft wanneer je contactinstellingen aanpast. Wanneer je Gmail synchroniseert met Google+, zijn er ook andere contactgegevens opgenomen, zoals je naam en telefoonnummer.

Video: Een e-mailadres aanmaken | Mijndomein

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten