HomeAutomatiseringMicrosoftWatermerk in Word toevoegen

Watermerk in Word toevoegen

In dit artikel laten we je zien hoe je eenvoudig een watermerk in je Word-document kunt toevoegen.

Tekst als watermerk invoegen

Wanneer u een watermerk in uw document wilt invoegen, kunt u ervoor kiezen om een ​​afbeelding of tekst als watermerk te gebruiken. Voor tekst watermerken kunt u de opmaak van de tekst aanpassen, zodat het eruit ziet zoals u wilt. U kunt ook bepalen hoe vaak de tekst in het document wordt herhaald.

Afbeelding als watermerk invoegen

U kunt uw afbeelding als watermerk invoegen in Microsoft Word door de afbeelding te selecteren en naar de pagina te slepen waar u het watermerk wilt toevoegen. Als u de afbeelding op de juiste plek hebt, klikt u met de rechtermuisknop op de afbeelding en selecteert u ‘Formaat Afbeelding‘. In het dialoogvenster dat wordt weergegeven, klikt u op het tabblad ‘Position‘ en selecteert u vervolgens ‘In lijn met tekst‘. Klik tenslotte op OK.

Watermerk toevoegen aan geselecteerde pagina’s

Om een watermerk in Word toe te voegen, moet je eerst de pagina’s selecteren waarop je het watermerk wilt toevoegen. Dit kan door op de pagina te klikken en vervolgens op de knop “Pagina’s selecteren” in het tabblad Start op de ribbon.

Vervolgens klik je op het tabblad Insert in de ribbon en kies je voor het commando “Watermerk“. In het venster dat verschijnt, selecteer je de optie “Afbeelding uit bestand” en kies je het afbeeldingsbestand met het watermerk dat je wilt toevoegen. Klik vervolgens op “Invoegen“.

Video: How to add Watermark in Word

How to Add Watermark in Word

Reviews

Gerelateerde berichten