HomeGamingWii console synchroniseren

Wii console synchroniseren

Als je je Wii console wil synchroniseren met je computer, moet je er voor zorgen dat de Wii afstandsbediening aangesloten is. Hieronder vind je een instructiefilmpje over het synchroon maken.

Standaardmodus

Je wilt je Wii afstandsbediening synchroniseren met je console? Dan kun je dit doen door de Wii afstandsbediening in te schakelen op de standaardmodus. Als de Wii afstandsbediening op de standaardmodus is geschakeld, dan verbindt het apparaat zich automatisch met het systeem. Je kunt dan alle bestanden, games en programma’s op je computer of smartphone bekijken en spelen die op je Wii zijn geïnstalleerd. Deze methode is ook nuttig als je voor het eerst een Wii-game speelt, want dan vindt de synchronisatie vanbestanden en controller handig zijn.

Tips

Wanneer je een Wii afstandsbediening synchroniseren met de console wilt, moet je volgende taken verzorgen:

  • Je Wii moet wat geladen zijn
  • Je console moet aangesloten zijn op internet
  • Je Wii afstandsbediening en de console moet identiek zijn (modelnummer, versie enz.)
  • Je computer moet voorafgaand aan de synchronisatie geïnstalleerd zijn met het Nintendo Network ID van jouw Wii afstandsbediening.
  1. Start je computer en open het Nintendo Network Application (NTApp) op je computer. Op jouw Wii kan dit apparaat onder “Nintendo DSi Shop” of “Nintendo 3DS Download Station” te vinden zijn. Klik op “Synchroniseer” in hetmenu bovenaan het scherm van je computer om beginnen met synchroniseren.
  2. Alle informatie die nodig is om de synchronisatie goed te laten verlopen wordt automatisch ingevoerd als je Wii afstandsbediening en de console identiek zijn.

Video: How To Synchronize Wii Remotes

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten