HomeGamingWii- en DSi-winkelkanaal weer online

Wii- en DSi-winkelkanaal weer online

De wereld van gaming is veranderd en de Nintendo Wii en DSi draaien aan de leiding. Als je op zoek bent naar spelletjes, actuele updates en andere multimedia-inhoud, dan kun je nu gebruik maken van het Wii-winkelkanaal en de DSi-winkel om al je favoriete content te downloaden! Dit artikel geeft een uitgebreide inzage in wat er allemaal mogelijk is met deze twee kanalen.

Het Wii-winkelkanaal

Het Wii-winkelkanaal is weer online! Je kunt nu games, toepassingen en video’s downloaden op je Wii. Het DSi-winkelkanaal is ook online, met speciale spellen die alleen op de DSi te spelen zijn.

Beide winkelkanalen zijn eenvoudig te gebruiken. Navigeer naar het kanaal van je keuze op je Wii of DSi en volg de aanwijzingen op het scherm. Je kunt betalen met een creditcard of via een Nintendo Points Card, die je kunt kopen bij veel supermarkten en elektronica winkels.

Wat is de DSi Shop?

De DSi Shop is een online winkel waar je virtuele versies van populaire Nintendo-spellen kunt kopen. Het aanbod varieert van oude klassiekers tot de nieuwste release en je kunt ze direct op je Nintendo DSi of 3DS downloaden.

Wanneer zijn deze winkels offline gegaan?

De Wii-winkel en de DSi-winkel zijn online gegaan op 20 juni 2013. Sindsdien zijn er geen updates meer uitgebracht voor deze winkels. Nintendo heeft aangekondigd dat deze winkels offline zouden gaan per 31 juli 2019. Dit betekent dat je vanaf die datum geen toegang meer had tot de content die in deze winkels aangeboden werd.

Video: Nintendo Wii Shop Channel is FINALLY Back Online…Kinda! (+DSi Too!)

Nintendo Wii Shop Channel is FINALLY Back Online...Kinda! (+DSi Too!)

Reviews

Gerelateerde berichten