HomeAutomatiseringAppleWisselgesprek op iPhone

Wisselgesprek op iPhone

Heb je tijdens het wisselgesprek last van de hoornaar? Dan helpen we je met dit artikel. We geven je een aantal tips om het wisselgesprek op je iPhone goed te beginnen.

Wisselgesprek op je iPhone starten

Als je iPhone wisselt naar een andere virtuele netwerkverbinding, zoals bij het opstarten van een hotspot of het opnieuw inschakelen van Bluetooth, start het apparaat automatisch een wisselgesprek. Je kunt de wisselgesprekken beperken door contactpersonen uit te schakelen of mobiele nummers aan te dragen.

iPhone conferentiegesprek beginnen

Je iPhone kan het wisselgesprek van je ouders of andere grootouders vertalen. Hieronder staan de belangrijkste tips om een succesvolle conversatie aan te gaan:

  • Ga naar het toetsenbord en druk op “Toetsen“.
  • Druk op “iTunes” in de menubalk en selecteer de afspeelapparaat-naam van je ouders of andere grootouders.
  • Klik op de naam van je ouders of andere grootouders in het vertaalmenu en druk op “Vertaler“.
  • Als alle mobiele apparaten zijn verbonden, klik je met je rechter hand op het scherm van je iPhone en druk dan met je linker hand op die van je ouders of andere grootouders. Zo start je het wisselgesprek.

Wisselgesprek in- of uitschakelen in Apple iPhone 11 iOS 13.0

Hoe start je een wisselgesprek in je iPhone 11 iOS 13.0? Bij het opstarten van een wisselgesprek krijg je de volgende optie: Wisselgesprek aan (twee mensen spreken tegelijk). Om zo in het wisselgesprek te treden, moet je naar de knop “Wisselgesprek aan” gaan en dan naar de persoon die je wil bellen of sms’en. Na het invoeren van de naam van de ander ontvang je direct een berichtje met daarin alle informatie die nodig is om in het wisselgesprek te treden.

Nummerpad zichtbaar maken

Je wilt je iPhone niet alleen in staat stellen om telefonisch contact te houden, maar ook gebruik maken van deze apps en diensten. Om een goede start te maken, is het belangrijk om deze apparaten op alle mogelijke manieren aan elkaar te kunnen verbinden. Dat kan door ze via Bluetooth of Wifi te verbinden.

Je iPhone kan bestuurd worden door een nummerpad dat zichtbaar is op het scherm. Dit nummerpad kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor het innemen van telefoonnummers of bedrijfscontactgegevens. Je kunt het nummerpad ook inzetten voor het opslaan van foto’s en video’s. Daarnaast kun je erop invoeren wat je wilt bellen of SOS-bellen laten terwijl je met je iPhone met other people praat.

Video: How To Enable and Disable Call Waiting on iPhone

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten