HomeAutomatiseringWoorden doorstrepen in Excel

Woorden doorstrepen in Excel

Wanneer je een Excel-document opstart, kun je de sneltoets ‘Doorhalen’ gebruiken om bestanden in het document te doorstrepen. Dit is beschikbaar in verschillende taalvarianten:

Je kunt ook doorstrepen met woorden of zinnen. Je kan dit doen door een lijstje van woorden of zinnen in je document toe te voegen, of met de sneltoets “Toevoegen” en “Doorstrepen“.

Doorhalen toevoegen aan de werkbalk Snelle toegang

In het veld “Toevoegen aan de werkbalk” van Excel kunt u doorhalen of verwijderen van woorden of zinnen in tekst om zo snel en eenvoudig ermee toegang tot te krijgen. Het is ook mogelijk om afbeeldingen toe te voegen aan de werkbalk, zodat u ze permanent kan bekijken.

Doorhalen van cellen

In Excel kan je door cellen heen strepen. Hierbij kun je eenvoudig woorden of zinnen aanreiken, die vervolgens op dezelfde plek blijven staan. Het kan handig zijn om hiermee informatie over een tabel toe te voegen. Je kunt ook eenvoudige begrippen tot groepjes vormen en zo onderwerpen samenvatten.

Video: Easiest Way To Strikethrough Cell in Excel || How To Do A Strikethrough In Excel || dptutorials

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten