HomeTrends & NieuwsYahoo Mail: Gratis email van Yahoo

Yahoo Mail: Gratis email van Yahoo

Yahoo Mail is een gratis e-mailservice van Yahoo. Het biedt ondersteuning voor verschillende e-mailclients en kan ook worden gebruikt met POP3- en IMAP4-servers.

Yahoo mail login

Om in te loggen op Yahoo Mail, ga je naar de aanmeldpagina en voer je je gebruikersnaam en wachtwoord in. Klik vervolgens op “Inloggen“. Als je problemen ondervindt bij het inloggen, controleer dan of je cookies hebt ingeschakeld en probeer het opnieuw.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten of het werkt niet

Als je je Yahoo-wachtwoord vergeet of het niet lijkt te werken, kun je de volgende stappen ondernemen om toegang tot je account te krijgen:

 • Ga naar de pagina ‘Wachtwoord vergeten?‘ Op de aanmeldingspagina van Yahoo Mail.
 • Voer het telefoonnummer of de e-mailadres in waarmee je bent geregistreerd bij Yahoo. Klik op ‘Volgende‘.
 • Er zullen twee opties worden weergegeven voor hoe je een nieuw wachtwoord kunt maken: via sms of via e-mail. Kies wat voor jou het beste werkt en volg de instructies op het scherm.

Yahoo.com mailaccount tips en trucs

Als je een yahoo.com mailaccount hebt, wil je waarschijnlijk alles uit die account halen. Hier zijn wat tips en trucs om te helpen:

 • Als je problemen hebt met het openen of gebruiken van je account, bekijk de Help pagina van Yahoo voor meer informatie.
 • Om extra veiligheid te creëren voor je account, maak een back-up van je contactpersonen en sessiegegevens. Dit kan door ze naar een andere e-mailadres over te zetten of door ze op te slaan in een bestand op je computer.
 • Wees voorzichtig met welke files en bijlagen je opent van onbekende personen. Soms kan er malware inzitten die ernstige schade aanricht aan je computer of toegang krijgt tot privégegevens.
 • Pas regelmatig je wachtwoord aan voor nog meer veiligheid. Het is aanbevolen om een uniek wachtwoord te gebruiken voor elk online account dat je hebt.

Hoe stel je Yahoo! mail in?

Om Yahoo! Mail in te stellen, moet je eerst een account aanmaken. Ga naar de website van Yahoo! en klik op ‘Mail‘. Klik vervolgens op ‘Aanmelden‘ in de rechterbovenhoek van het scherm. Vul je naam, geboortedatum, geslacht en woonplaats in en klik op ‘Volgende‘. Kies een gebruikersnaam en wachtwoord voor je account. Je gebruikersnaam is wat andere mensen zullen zien als ze je e-mailadres invoeren. Klik op ‘Voltooien‘ om je account aan te maken.

Vul vervolgens je naam, adres, postcode en telefoonnummer in bij de optie ‘Profielinstellingen‘. Klik op ‘Opslaan‘ om deze informatie toe te voegen aan je account.

Oplossingen voor inlog problemen

Als je problemen hebt met het inloggen op Yahoo Mail, probeer dan eerst de volgende stappen:

 • Controleer of je de juiste gebruikersnaam en wachtwoord hebt ingevoerd. Als je je wachtwoord bent vergeten, kun je deze op de Yahoo Mail-website resetten.
 • Controleer of er geen storing is met de Yahoo Mail-servers. Je kunt dit doen door naar DownDetector te gaan en te kijken of er meldingen zijn van mensen die ook problemen hebben met inloggen bij Yahoo Mail.
 • Probeer in plaats van “http://mail.yahoo.com” “https://login.yahoo.com” in te typen als adres in je browser. Dit kan helpen als er iets fout is met de cookies of cache van Yahoo Mail op je computer.
 • Als niets van bovenstaande helpt, raadpleeg dan het Yahoo Help Center voor meer informatie over mogelijke oplossingen voor jouw specifieke probleem.

Video: Introducing the new Yahoo Mail

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten