HomeSocial MediaYouTube blokkeren

YouTube blokkeren

Sinds de opkomst van YouTube en het gebruik van online video’s is er een groeiende daling van het aantal bekeken video’s. Niet alleen bij volwassenen, maar ook bij jongeren. Wat kan je doen om deze indrukwekkende groei te stoppen? In deze blogpost vind je een aantal tips om YouTube blokkeren door middel van technieken zoals AdBlock en VPN. Zo zorg je ervoor dat je video’s bekeken worden en blijven waar ze hoort te zijn: op YouTube!

Hoe moet je YouTube tijdelijk blokkeren?

YouTube is een online video hostingplatform met meer dan 1.000 miljoen bezoekers per maand. Dit platform is populair bij jongeren, ondernemers en mensen die hun hobby willen delen met anderen. YouTube kan ook gebruikt worden voor piraterij of gewelddadige content. Je kunt YouTube tijdelijk blokkeren om je privacy te beschermen, om opnieuw in contact te komen met deze bezoekers of om opnieuw zaken aan te pakken met deze partij.

Als je besluit om YouTube tijdelijk blokkeren, moet je daarvoor naar het profiel van de bezoeker klikken en naar “Blokkeer pagina” kiezen. Het gaat hierbij om een pagina waarop je alle mogelijkheden tot het blokkeren van een pagina vindt.

YouTube blokkeren met een internetfilter

YouTube is een populaire video-onlinedienst waarmee mensen kunnen bekijken en downloaden videoclips. YouTube kan met behulp van een internetfilter worden geblokkeerd. Dit betekent dat deze dienst niet meer te bekijken is op computers in Nederland die geblokkeerd zijn voor online content. Ondernemers die video’s willen laten publiceren op YouTube kunnen hiervoor het serviceabonnement afsluiten.

Advertenties blokkeren op YouTube

YouTube is een populair platform voor online video bekijken. Veel mensen gebruiken YouTube om hun hobby’s of passie te delen met anderen. Maar soms kan het voorkomen dat je video’s niet meer kunt bekijken, omdat ze op een advertentie blokkeren.

  1. Ga naar de pagina “Advertenties” in het menu daarboven op YouTube.
  2. Klik op “Blokkeer advertenties.”
  3. Geef aan welke berichten of video’s je wilt blokkeren en doe er vervolgens aan toe om de knop “Verzend” te drukken.
  4. Je bent nu afgestemd op het bereiken van je doel! Je kunt nu alleen nog doorloggen naar je profiel en Accepteren als je video’s toch weer wil bekijken via deze advertenties.

Video: Hoe Blokkeer je een Kanaal of Persoon op YouTube?

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten