HomeTechnologieTelefoonHoe Afterpay account verwijderen

Hoe Afterpay account verwijderen

Wil je het Afterpay-account vaarwel zeggen en voorgoed afscheid nemen van deze betaalmethode? Dan ben je hier op de juiste plek! In dit artikel laten we je zien hoe je jouw Afterpay-account permanent kunt verwijderen. Of het nu is omdat je overstapt naar een andere betalingsmethode of omdat je gewoonweg niet langer gebruik wilt maken van de betaalservice, wij hebben alles wat jij moet weten om jouw account te verwijderen in een handig stappenplan gezet. Dus lees snel verder en ontdek hoe jij voorgoed afscheid neemt van de betaalservice!

Hoe te verwijderen Afterpay account

Volg onderstaande stappen om jouw account te verwijderen:

  1. Ga naar de website van Afterpay en log in met jouw accountgegevens.
  2. Klik bovenaan op het tabblad ‘Account‘ en selecteer daarna ‘Account beheren‘.
  3. Scrol naar beneden tot je bij de optie ‘Account sluiten‘ komt. Vink hiernaast het vakje aan om aan te geven dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden.
  4. Klik op ‘Bevestigen‘ om jouw account definitief te sluiten.

App account probleem

Als u een probleem heeft met uw account, kunt u contact opnemen met de klantenservice. Het telefoonnummer voor de Nederlandse klantenservice is 020-2108310. Als u buiten Nederland bent, kunt u het internationale telefoonnummer +31 20 2108310 gebruiken.

Video: How To Close Afterpay Account

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten