HomeTechnologieAirTag herstellen naar fabrieksinstellingen en opnieuw instellen

AirTag herstellen naar fabrieksinstellingen en opnieuw instellen

Ben je de controle over je AirTag kwijtgeraakt of wil je hem gewoon vanaf nul beginnen? Het terugzetten van je AirTag naar de fabrieksinstellingen kan een uitstekende manier zijn om problemen met de verbinding, batterijduur en andere glitches op te lossen. In deze blogpost gaan we dieper in op hoe je jouw AirTag gemakkelijk kunt terugzetten naar de fabrieksinstellingen en herstellen zodat hij weer als nieuw werkt!

AirTag loskoppelen van Apple ID

Wanneer u uw tag wilt loskoppelen van uw Apple ID, kunt u de volgende stappen volgen. Allereerst dient u de tag in te stellen opnieuw naar de fabrieksinstellingen. Dit doet u door de tag aan te raken met iets dat NFC ondersteunt, zoals een iPhone of iPad. Vervolgens houdt u de toets ingedrukt totdat het schermpje ‘AirTag instellen‘ verschijnt. Hier selecteert u vervolgens de optie ‘Naar fabrieksinstellingen’. Wanneer dit is gedaan, zal er een pop-upvenster verschijnen waarin staat dat als u doorgaat, de tag wordt gereset en losgekoppeld van alle accounts. Klik hierna op ‘Ga door‘ om verder te gaan.

Handmatig tag herstellen

Als je tag wilt herstellen naar de fabrieksinstellingen, moet je het volgende doen:

  1. Zorg ervoor dat je AirTag is uitgeschakeld. Druk daarvoor kort op de aan/uitknop.
  2. Houd de aan/uitknop ingedrukt en laat dan de volumeknop los. Wacht totdat het scherm zwart wordt en laat dan de aan/uitknop los.
  3. Je ziet nu een Apple logo verschijnen. Wanneer dit gebeurt, druk je snel twee keer op de volumeknop om te beginnen met het herstellen van de instellingen.

Airtag opnieuw instellen

Als u uw tag wilt herstellen naar de fabrieksinstellingen, moet u deze eerst opnieuw instellen. Dit doet u door de onderstaande stappen te volgen:

  1. Ga naar Instellingen > Algemeen > Toegangscontrole en tik vervolgens op ‘AirTag toevoegen‘.
  2. Tik op ‘AirTag herstellen‘. Er wordt een melding weergegeven dat alle gegevens van het apparaat worden gewist. Bevestig door op ‘Opslaan‘ te tikken.
  3. Wanneer de tag is opgestart, kunt u hem configureren met uw Apple-id en wachtwoord.

Problemen met de tag

Als je problemen ondervindt met je tag, kun je deze altijd herstellen naar de fabrieksinstellingen. Dit kan door de volgende stappen te volgen:

  1. Ga naar Instellingen > Algemeen > Stel opnieuw in.
  2. Selecteer “Wis alle inhoud en instellingen“.
  3. Bevestig dat je wilt doorgaan door op “Stel opnieuw in” te tikken.
  4. Wacht tot het proces is voltooid en ga vervolgens weer naar Instellingen > Algemeen > Stel opnieuw in om te controleren of de problemen zijn opgelost.

Video: How to Reset your AirTag! [2 Methods]

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten