HomeTechnologieTelefoonAliExpress account verwijderen

AliExpress account verwijderen

Ben je het zat om overspoeld te worden met onnodige reclame en spam-mails van AliExpress? Of heb je simpelweg geen interesse meer in hun producten? Dan is het hoog tijd om jouw account definitief te verwijderen! In dit artikel delen we alle nodige informatie en stappen die je moet volgen om succesvol afscheid te nemen van deze online marktplaats. Lees dus snel verder en ontdek hoe jij binnen no-time af kunt rekenen met jouw account!

Waarom zou je dit account verwijderen?

Deze Chinese versie van ‘Marktplaats’ is een online marktplaats waar bedrijven en particulieren producten kunnen verkopen. Het is echter ook mogelijk om deze accounts te verwijderen. Dit kan nodig zijn als u uw account niet langer wilt gebruiken of als u problemen ondervindt met uw account.

Het proces bestaat uit 6 stappen.

Het proces bestaat uit 6 stappen:

  1. Ga naar de website van de grootmacht en meld je aan.
  2. Klik op “Mijn AliExpress“.
  3. Klik op “Accountbeheer“.
  4. Klik op “AliExpress-account verwijderen“.
  5. Bevestig dat je je account wilt verwijderen door het invoeren van je wachtwoord.
  6. Klik op “Verwijder account“.

Video: How To Delete Your AliExpress Account

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten