HomeAutomatiseringAlles over de online wekker

Alles over de online wekker

Als je een ochtendmens bent, dan is het niet erg om vroeg op te staan. Maar wat als je ’s ochtends liever een paar extra minuten in bed wilt liggen? In dat geval is een online wekker precies wat je nodig hebt! In deze blogpost lees je alles over online wekkers: waar je ze kunt vinden, hoe ze werken, en welke mogelijkheden ze bieden.

Google, Android-wekker of toch een ander merk?

De wekker is een van de meest essentiële gadgets in ons leven. Het is het apparaat dat ervoor zorgt dat we op tijd opstaan voor school of werk, en soms ook het apparaat dat ons uit een diepe slaap houdt. Er zijn veel verschillende soorten wekkers, maar de meeste mensen kiezen tegenwoordig voor een wekker op hun telefoon. Dit is omdat je dan niet alleen een alarm kunt zetten, maar ook omdat je dan altijd je telefoon bij je hebt.

Google heeft recentelijk zijn eigen wekker-app uitgebracht voor Android-telefoons. De app is erg simpel, maar wel effectief. Je kunt er verschillende alarms instellen en deze ook afzetten met één simpele swipe. Ook kun je de app gebruiken om tijd te stoppen en een snooze-functie te activeren.

Een alarm op je Samsung instellen

Als je een wekker op je Samsung telefoon wilt instellen, moet je eerst naar de Alarm app. Je kunt de Alarm app vinden door naar het startscherm te gaan en naar het tabblad Apps te scrollen.

In de Alarm app, klik je op ‘+‘ om een nieuwe wekker toe te voegen. Je kunt dan de tijd instellen waarop je alarm moet afgaan en of het alarm elke dag, maandag tot vrijdag of alleen op bepaalde dagen moet afgaan. Je kunt ook een label toevoegen aan het alarm, zodat je weet waarvoor het is.

Als je klaar bent met alle instellingen, klik je op ‘SAVE‘ om het alarm op te slaan.

Een alarm op je Google apparaat instellen

Als je een Google-apparaat hebt, kun je eenvoudig een alarm instellen. Je hoeft alleen maar naar de Alarmen-app te gaan en vervolgens op ‘+’ te tikken. Vervolgens kun je het tijdstip en de herhaling instellen voor je alarm. Je kunt ook een label toevoegen om het alarm makkelijker te herkennen, bijvoorbeeld ‘Wekker‘. Als je klaar bent, tik je op ‘Alarm instellen‘.

Een alarm op je Apple apparaat instellen

Als je een Apple apparaat hebt, kun je een alarm op je apparaat instellen. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld wilt weten wanneer iemand online komt of wanneer er een deadline aankomt. Je kunt ook verschillende soorten alarmen maken, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Praten tegen je gezette wekker met Samsung, Apple en Google

Praten tegen je gezette wekker is een handige manier om ervoor te zorgen dat je op tijd wakker bent. Samsung, Apple en Google hebben allemaal hun eigen wekkers die je kunt inschakelen met spraakopdrachten.

Samsung’s Bixby-wekker kan worden ingeschakeld door simpelweg “Oké Bixby, set an alarm for 6 am” te zeggen. Op dezelfde manier kun je ook Apple’s Siri en Google Assistent gebruiken om alarmsignalen in te stellen. Als je liever iets meer opties hebt voor het instellen van alarmsignalen, kun je ook altijd een app zoals Sleep Cycle of Morning Routine gebruiken.

Video: How to use an online alarm

How To Use an Online Alarm

Reviews

Gerelateerde berichten