HomeGamingBloodstained: Vloek van de Maan

Bloodstained: Vloek van de Maan

Bloodstained: Vloek van de Maan is een action-adventure game voor het PC, PlayStation 4 en Xbox One. Hierin speelt u de rol van Miriam, een onderzoeksreiziger die naar de ruïnes van een abdij in Transylvania wordt gestuurd om daarvan iets te weten te komen. Op het einde van de game ontmoet u de Moordenaar, een verschrikkelijk monster dat op zoek is naar een slaaf die hem kan helpen om zijn invloed over de mensheid te vergroten.

Bloodstained: Vloek van de Maan unlockables

Het Bloodstained-universum is uiteraard vol met unlockables. Zo is er een spectaculaire Witch of the Woods- bossfight die je kan winnen door een specifieke seriemoordenaar op te sporen, of een speciale demon die je als laatste moet doden om de game af te kunnen sluiten. Maar ook het verhaal zelf is niet altijd volledig vernield. Er zijn onder andere tien minispelletjes die je kan vinden.

Bloodstained: Vloek van de Maan Trofeeën

In de game Bloodstained: Vloek van de Maan speelt u een onbetwiste held die te midden van kwaadheid en verwarring terechtkomt in een mysterieus land. Naast boss fights volgen uitdagingen zoals knokpartijen met monsters, mysterieuze werelden, schatklussen en meer. De trofeeën zijn daarvan het bewijs.

De waarde van de trofeeën is gelegen in het belang dat ze bieden voor het spel. Alleen door hen kan het misschien mogelijk worden om erachter te komen wat erachter deze verwarring ligt. De meeste trofeeën zijn relatief simpel in aantal schatten doorlopend en daardoor schenken ze weinig steun op hun waarde als winstmiddel voor het spel.

Video: Bloodstained: Curse of the Moon – Full Game & Ending (Longplay)

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten