nieuws

Wie wint dit jaar de awards op de Vakbeurs Energie?

Business

Vakbeurs Energie reikt ook deze editie de ‘Energie Talent’ en de ‘Innovation Energy Solutions’ awards uit.

Wie wint dit jaar de awards op de Vakbeurs Energie?

Onder de ogen van deskundige jury en publiek, pitchen op dinsdagmiddag 9 oktober op het hoofdpodium van Vakbeurs Energie de genomineerden voor de ‘Energie Talent’ en de ‘Innovation Energy Solutions’ awards hun project, product of dienst. De prijsuitreiking volgt aansluitend.

De Innovation Energy Solutions award wordt uitgereikt aan de/het meest innovatieve project, product of dienst. De Energie Talent award wordt uitgereikt aan aanstormend energietalent.

Genomineerden

De drie genomineerden voor de Innovation Energy Solutions award:

  • René Geerts, Founder/CEO, HoCosTo BV > René Geerts heeft een modulaire bufferconstructie ontwikkeld, geschikt voor warmteopslag. In combinatie met zonnecollectoren kan een huis, school, gebouw, (kassen)bedrijf of (sport)complex zelfstandig warmte opwekken, opslaan in de warmtebuffer en gebruiken wanneer nodig.
  • Cees Mager, Directeur Triple Solar > Triple Solar heeft een zuinig, efficiënt en geluidloos systeem ontwikkeld dat inmiddels wereldwijd is gepatenteerd: het warmtepomppaneel. Dit combineert een zonnepaneel (elektra) met een thermische module die samen met een warmtepomp dag en nacht, zomer en winter warm water voor verwarming en tapwater leveren.
  • Jan-Willem Plukaard, Sales Manager Duurzame verwarming, Radson > De Ulow-E2 is een ultra lage temperatuur radiator. Deze produceert niet alleen stralingswarmte, maar ook versterkte convectiewarmte dankzij de geïntegreerde ventilatoren. Zo kan de radiator een optimaal warmtecomfort garanderen op ultra lage watertemperaturen van 35°/30°.

Vakjury

De vakjury van 2018 wordt gevormd door:

Professionals hebben gratis toegang tot Vakbeurs Energie. Klik hier voor registratie!

Reageer op dit artikel