nieuws

Vakmedianet hoofdmediapartner Vakbeurs Energie 2017 en Ecomobiel energie

Carriere & mensen

Sdu en Vakmedianet, de uitgever van PT Industrieel Management, zijn hoofdmediapartner van Vakbeurs Energie 2017 en Ecomobiel.

Vakmedianet hoofdmediapartner Vakbeurs Energie 2017 en Ecomobiel energie

Vakbeurs Energie richt zich op duurzame energieopwekking en energiebesparing. Ecomobiel gaat over duurzame mobiliteit en mobiliteitstoepassingen. De evenementen zijn alleen toegankelijk voor professionals.  Met de toegangsbadge voor Vakbeurs Energie is Ecomobiel gratis te bezoeken.

Energieopslag

Op Vakbeurs Energie zijn innovaties te zien en bijeenkomsten gehouden die interessant kunnen zijn voor de maakindustrie, zoals bijvoorbeeld een seminar Energiebesparen door monitoring of Energy Storage Day 2017  Tijdens dit laatstgenoemde evenement worden concrete energieopslagprojecten met innovatieve technologie gepresenteerd.

Awards

Tijdens de Energiebeurs worden awards uitgereikt. Er is een onderscheiding voor de Energie Professional van het jaar 2017.  Verder gaat er een award naar het Energie Talent van het jaar 2017.
Vakbeurs Energie 2017 en Ecomobiel zijn van 10 tot en met 12 oktober 2017 in de Brabanthallen in s-Hertogenbosch. Aanmelden kan via deze link.

Reageer op dit artikel