HomeEntertainmentFilmsCasten naar Chromecast van Firefox

Casten naar Chromecast van Firefox

Wil je films kijken op je televisie, maar heb je geen idee hoe je dit moet doen met behulp van Firefox? Geen zorgen! In deze artikel leer je hoe je eenvoudig films kan casten naar Chromecast vanuit Firefox. Zo kan jij al snel genieten van al jouw favoriete films en series.

Hoe te casten vanuit Firefox op Android

Om films vanuit Firefox naar Chromecast te kunnen casten, moet je eerst de Google Cast-extensie installeren. Nadat je de extensie hebt geïnstalleerd, zie je een nieuw pictogram in de menubalk van Firefox.

Als je een film wilt casten, ga dan naar de pagina waar de film is en klik op het pictogram in de menubalk. Er zal nu een pop-upvenster verschijnen met daarin de opties om de film te casten. Selecteer vervolgens het apparaat waarnaar je de film wilt casten en klik op ‘Play‘. De film zal nu worden afgespeeld op het geselecteerde apparaat.

Hoe te casten vanuit Firefox op Windows, macOS en iOS

Ervan uitgaande dat u de Firefox-browser geopend hebt op uw Windows-, macOS- of iOS-apparaat, volgt u deze stappen om een video van Firefox naar uw Chromecast-apparaat te casten:

  1. Open de video die u wilt bekijken in Firefox.
  2. Klik op de knop Delen in de bedieningsbalk van de speler. Er verschijnt een lijst met opties voor delen.
  3. Klik op de optie Cast. Het dialoogvenster Cast To verschijnt.
  4. Selecteer uw Chromecast-apparaat in de lijst met beschikbare apparaten.
  5. De video wordt afgespeeld op uw Chromecast-apparaat.

Wat u moet weten

Als je films wilt casten naar je Chromecast vanuit Firefox, moet je eerst weten welke versie van de browser je hebt. Mozilla Firefox Quantum is de nieuwste versie en die ondersteunt de Chromecast-extensie. Als je een oudere versie van Firefox hebt, kun je de Chromecast-extensie downloaden en installeren.

Vervolgens moet je naar de pagina met de video die je wilt afspelen in Firefox. Klik op het menu ChromeCast in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer dan vervolgens “Aanpassingen” om te kiezen welke bronnen er worden gecast. Als je klaar bent met het configureren, klik dan op “Start Casting“.

Video: How To Cast Computer to TV Chromecast – How To Cast Your PC To Chromecast – Screen Mirror Windows 10

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten