HomeAutomatiseringCellen en kolommen verplaatsen

Cellen en kolommen verplaatsen

Het organiseren van gegevens in cellen, rijen en kolommen is een onmisbaar onderdeel van veel projecten en administratieve taken. Maar als je gegevens moet verplaatsen of kopiëren naar andere plaatsen, kan deze taak behoorlijk tijdrovend zijn.

Rijen en kolommen verplaatsen of kopiëren met behulp van opdrachten

Rijen en kolommen verplaatsen of kopiëren met behulp van opdrachten is een eenvoudige manier om de lay-out van uw document aan te passen. U kunt rijen toevoegen, verwijderen of verplaatsen en kolommen toevoegen, verwijderen of wijzigen.

Alleen zichtbare cellen kopiëren

Als je alleen de zichtbare cellen wilt kopiëren, selecteer je eerst de cellen die je wilt kopiëren. Vervolgens druk je op Ctrl + C om de cellen te kopiëren. Als je de gekopieerde cellen wilt plakken, selecteer je eerst de cel waarnaar je wilt plakken en druk je dan op Ctrl + V.

Video: Rijen en kolommen toevoegen, verwijderen en verplaatsen

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten