HomeGamingDe fabrieksinstellingen van je PlayStation 4 herstellen

De fabrieksinstellingen van je PlayStation 4 herstellen

Je PlayStation 4 is een levend project en het is zaak dat je hem regelmatig goed onderhoudt. Zo herstellen ze hem goed als hij je werkplek of je speelconsole verlaat. In dit artikel vind je tips over onder andere hoe je de fabrieksinstellingen van je PlayStation 4 herstelt.

Stap één: deactiveer uw PSN-account

Je PlayStation 4 is nu eenmaal gebruikt en er zitten vast wel ergens sporen van je verkeerde bewegingen in. Om je PlayStation 4 weer in topconditie te brengen, moet je de fabrieksinstellingen herstellen. Deze stap één helpt je bij het herstel van je Playstation 4 door ervoor te zorgen dat alle functies weer correct werken en alle gegevens veilig staan. Dit alles kan je doen door op de knop voor “Herstart PlayStation” te drukken.

Stap twee: veeg je PS4 schoon

Je PlayStation 4 is een knappe en gemakkelijke machine om je leven te verbeteren, maar niet iedereen weet hoe het moet. Om je PlayStation 4 schoon te houden, stap twee: veeg dan regelmatig alle vies materiaal van je console af, zoals spullen die zich aan de onderkant bevinden of kleine restjes speelgoed. Alleen dan zorg je ervoor dat de PS4 optimaal functioneert en dat jouw games maximaal plezier opleveren!

Hoe de PlayStation 4 en PlayStation 4 Pro in de fabriek te resetten

Wanneer je PlayStation 4 of PlayStation 4 Pro in de fabriek wilt resetten, moet je volgende stappen nemen:

  1. Open je PlayStation 4 of PlayStation 4 Pro op het moment dat je wil resetten naar de home screen.
  2. Klik op de icoon “oplossingen” onderaan de home screen.
  3. Klik op “herstellen“.
  4. Ga naar “fabrieksinstellingen“. Je ziet hierin een aantal opties die tot resetting leiden, zoals het herstel van alle gegevens of het herstel van het systeem zelf en alle games die erop zijn gebaseerd. Volgens Sony is dit één van de beste manieren om je PlayStation 4 of PlayStation 4 Pro weer snel te oplossen als hij nepherstelt (of anders).

Hoe een Playstation DualShock 4-controller in de fabriek te resetten

Als je de controller van je PlayStation 4 niet meer wilt gebruiken, dan is het handig om hem in de fabriek te resetten. Dit kan door op de knop “resetteknologie” te drukken, zodat je controller weer aanstaat in zijn originele staat. Zo maak je je controle over hem hernieuwbaar en kun je hem altijd ter beschikking hebben als nodig.

Video: Hoe PS4 resetten naar fabrieksinstellingen en leegmaken?

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten