HomeEntertainmentStreamenZo koppel je Disney+ op Samsung Smart TVs

Zo koppel je Disney+ op Samsung Smart TVs

Ben jij een Disney-fan en wil je graag genieten van alle magie die Disney+ te bieden heeft? Dan ben je hier aan het juiste adres! In deze blogpost laten we jou zien hoe je Disneyfilms kunt bekijken op Samsung Smart TV’s en andere apparaten. Of je nu wilt genieten van klassiekers als The Lion King of nieuwe favorieten zoals The Mandalorian, wij zorgen ervoor dat jij binnen no-time aan het streamen bent. Dus ga er lekker voor zitten en ontdek hoe jij jouw dosis Disney-magie kunt krijgen!

Hoe kijk ik Disney+ op mijn Smart TV?

Er zijn verschillende manieren om Disneyfilms op je Samsung Smart TV te kijken. Je kunt de app downloaden vanuit de Samsung App Store of gebruikmaken van de web versie.

Om de app te downloaden, ga je naar de Samsung App Store en zoek naar ‘Disney+‘. Klik vervolgens op ‘Downloaden‘ en log in met je accountgegevens. Als je nog geen account hebt, kun je een abonnement aanvragen via de website van Disney+.

Na het downloaden en installeren van de app, kun je inloggen met je accountgegevens en direct aan de slag. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van de webversie van Disney+, die compatibel is met alle Samsung Smart TV’s. Ga hiervoor naar https://www.disneyplus.com/nl-NL/tv en selecteer ‘Log in‘. Vul vervolgens je accountgegevens in en start met streamen!

Wat kost een Disney+ abonnement?

Een abonnement kost €6,99 per maand, of je kunt ervoor kiezen om jaarlijks €69,99 te betalen. Als je een abonnement afsluit, krijg je toegang tot alle films en series die op de streamingservice staan. Je kunt ook extra opties toevoegen, zoals het verhuur van Disney-films en -series die er niet op staan.

Hoe zeg ik mijn Disney+ abonnement op?

Opzeggen van je Disney+ abonnement kan gemakkelijk worden gedaan door naar de instellingen van je account te gaan en de opzegoptie te selecteren. Als je Disneyfilms via een partner kijkt, moet je contact opnemen met de supportafdeling van die partner om je abonnement op te zeggen.

Video: How to sign in disney plus from Smart TV

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten