HomeCloudVerwijderenHoe kun je een Skype account verwijderen?

Hoe kun je een Skype account verwijderen?

Ben je het zat om Skype te gebruiken en wil je je account verwijderen? Misschien ben je overgestapt naar een andere videobel-app of gebruik je het gewoon niet meer. Het verwijderen van een account lijkt misschien ingewikkeld, maar met deze eenvoudige stappen kun je dit snel en gemakkelijk doen. Lees verder om erachter te komen hoe!

Skype verwijderen in het algemeen

Om een ​​account te verwijderen, moet u zich aanmelden bij uw account en vervolgens naar de Accountbeheerpagina gaan. Op deze pagina klikt u op de knop ‘Account sluiten‘ onder ‘Persoonlijke gegevens‘. Er wordt een bevestigingspop-up weergegeven. Klik op ‘Ja, mijn account sluiten‘ om doorgaan.

Skype verwijderen Windows 10

Om Skype te verwijderen vanuit Windows 10, moet u de volgende stappen volgen:

  1. Voer de ‘Start‘ -knop in en selecteer ‘Configuratiescherm‘.
  2. Klik op ‘Programma’s en Functies‘.
  3. Zoek de service in de lijst met geïnstalleerde programma’s en selecteer het.
  4. Klik op ‘Verwijderen/Wijzigen‘.
  5. Volg de aanwijzingen die op het scherm verschijnen om Skype volledig te verwijderen van uw computer.

Skype verwijderen en de rest houden?

Als je Skype wilt verwijderen, moet je eerst begrijpen wat dit precies inhoudt. Als je de service gewoon wilt deactiveren, kun je dit doen door in te loggen op je account en naar de instellingen te gaan. Je ziet dan een optie om je account te deactiveren. Dit is echter niet hetzelfde als verwijderen. Als je ervoor kiest om de service te verwijderen, wordt ook alle informatie die in jouw account is opgeslagen, zoals contactpersonen, berichten en gesprekken, definitief verwijderd. Er is geen manier om deze informatie terug te halen nadat het is verwijderd.

Abonnement stopzetten

Als je wilt stoppen met je abonnement, kun je dit op elk gewenst moment doen. Hiervoor moet je inloggen in je account en naar ‘Mijn account‘ gaan. Vervolgens klik je op de optie ‘Abonnement‘ en selecteer je het abonnement dat je wilt annuleren. Klik hierna op ‘Annuleren‘ en bevestig je keuze.

Video: How to Delete Skype Account Permanently (2021)

How to Delete Skype Account Permanently (2021)

Reviews

Gerelateerde berichten