HomeFilms en seriesExpressVPN MediaStreamer

ExpressVPN MediaStreamer

Mediastreamers zijn apparaten waarmee u uw mediastreams (zoals films of muziek) van uw computer naar een ander apparaat, zoals een tv, kunt sturen. Er zijn een paar verschillende soorten Media Streamers beschikbaar op de markt, dus het kan moeilijk zijn om te beslissen welke geschikt is voor jou. In dit artikel nemen we een kijkje naar ExpressVPN’s MediaStreamer, en leggen we uit hoe deze te gebruiken.

Wat is ExpressVPN’s MediaStreamer

ExpressVPN heeft een MediaStreamer ontwikkeld dat je kunt gebruiken om streamingvideo, muziek en films te bekijken. Het apparaat beschikt over een sterk verbinding met de internetprovider, het beschikt over een aantal speciale features en is goed bereikbaar voor iedereen.

Hoe start je ExpressVPN MediaStreamer?

Begin door het apparaat op te laden, daarna klik je op de knop ‘ Streaming ‘. In de schermopties die verschijnen, zie je alle mogelijkheden die het apparaat biedt. Selecteer dan ‘ ExpressVPN MediaStreamer ‘. Als je wifi is aangesloten, worden alle media toegankelijk gemaakt door het apparaat in plaats van via de 3G of 4G zoals bij andere streamingdiensten.

Hoe MediaStreamer instellen op uw toestel

MediaStreamer is een app die u kunt gebruiken om volgens ieder streaming protocol (HLS, RTMP, M3U8) te streamen. U kunt hem installeren en toepassen op Android of iOS. Het is gratis voor onbemande pc’s en mobiele apparaten. U hebt slechts één account nodig voor MediaStreamer. Ook beschikt MediaStreamer over een statische IP-adresbeheerder, wat betekent dat het geen browsing verbinding nodig heeft met de webwereld om te proberen om video’s van websites die je volgt bijvoorbeeld via Facebook of Twitter te bekijken. Hierdoor ben je in staat om alle content die je wilt zien op één plek te verzamelen!

SmartDNS vs VPN: wat is het verschil?

SmartDNS is een technologie die servers in eigen land aanpast om gegevens zoals adres IP-adressen van bezoekers te beschermen. Hierdoor voorkom je dat bezoekers met andere adressen bijvoorbeeld via het internet toegang krijgen tot je persoonlijke informatie. Een VPN (Virtual Private Network) oplossing dit probleem door afzonderlijke verbindingen voor iedereen op te bouwen, waardoor bezoekers niet meer direct toegang hebben tot de omgeving van een gebruiker.

MediaStreamer soepeler laten werken met een DDNS

DDNS staat voor Dynamic Domain Name System. Het houdt in dat je via een website of applicatie de naam en IP-adres van het door je gewenste server kan aanpassen, zodat je altijd direct toegang hebt tot de media op die server. Dit maakt het mogelijk om sneller en makkelijker te kunnen streamen vanaf een ander computer met MediaStreamer.

Video: How to stream with ExpressVPN

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten