HomeEntertainmentSocial MediaWat is Flickr en hoe foto's te downloaden

Wat is Flickr en hoe foto’s te downloaden

Als je op zoek bent naar een platform om foto’s te delen, dan is Flickr een goede optie. Met duizenden foto’s en afbeeldingen van over de hele wereld, heb je toegang tot een enorme database die je kunt bladeren en downloaden. In dit artikel zullen we meer in detail gaan over wat Flickr is, hoe je er foto’s kunt vinden en bekijken en hoe je ze kunt downloaden.

Kan ik Flickr op m’n computer gebruiken?

Flickr is een online fotodienst waarmee gebruikers foto’s kunnen uploaden, bewerken en delen. Om Flickr te gebruiken, heb je een computer met internettoegang nodig. Je kunt Flickr ook op je mobiele telefoon of tablet gebruiken.

Hoe download ik foto’s van Flickr?

Als je foto’s wilt downloaden van Flickr, moet je eerst inloggen op de website. Klik dan op de knop “Bestand” in het menu bovenaan de pagina en selecteer “Downloaden“. Er zal nu een pop-upvenster verschijnen met de optie om één foto of alle foto’s te downloaden die je momenteel bekijkt. Selecteer vervolgens het formaat waarin je de foto’s wilt opslaan en klik op “Downloaden“.

Video: How to download photos from Flickr

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten