HomeSocial MediaGroepsgesprek in WhatsApp delen

Groepsgesprek in WhatsApp delen

WhatsApp is een heel populair messengerdienst, die overal te vinden is. Zo kan je hem ook gebruiken om groepsgesprekken te voeren. Om dit effectiever te maken, is het mogelijk om die gesprekken in te delen door ze openbaar te maken via een link. Hieronder vind je een aantal tips om dit precies uit te voeren.

Met een iPhone of iPad

Als je smartphone of tablet overdag in de hand houdt, ben je misschien wel gewend om elke situatie in een groepsgesprek direct te delen met alle aanwezigen. Maar wat als je niet ergens anders heen wilt? Dan is het handig om een openbare link in WhatsApp te plaatsen. Op die manier kan iedereen bij je samenzijn inloggen en ook meegeven dat hij of zij iets wil zeggen of doen.

Met een Android-telefoon of -tablet

Android-telefoons en -tablets zijn vaak populair onder mensen die communiceren in een groep. Sommige groepsleden vinden het prettig om alles via WhatsApp te delen, terwijl anderen liever een openbare bron gebruiken. Mogelijkheden voor het delen van gesprekken via WhatsApp zijn dan ook erg divers.

Een groepslink delen

Om te kunnen delen moet je first zien of er een chatroom aanwezig is met het gespreksonderwerp. Als dat zo is, klik dan op de link om te beginnen met het geven van invoeringen voor het gesprek. Na deze stap zal je aangeven wie allereerst begint en wie eruit mag pauzen. Om het gesprek goed te laten verlopen, moet iedere partij uiterlijk 10 minuten na elkaar inloggen.

QR-code

Wanneer je een groepsgesprek in WhatsApp delen wilt via een openbare link, dan moet je het gesprek aanmelden op de WhatsApp-app. Als je het gesprek aanmeldt, krijg je toegang tot de chatfunctie. Je kan nu ook alle mensen die in het gesprek zijn uitnodigen om hun openbare link toe te voegen aan hun profiel of te verzenden naar anderen in het gesprek.

Video: How to send WhatsApp group link to other contacts and invite them to join the group (2019)

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten