HomeGamingHoe Hay Day-account te verwijderen

Hoe Hay Day-account te verwijderen

Welkom bij onze nieuwste blogpost over het verwijderen van je Hay Day-account! Of je nu klaar bent om afscheid te nemen van deze populaire boerderijgame, of simpelweg een nieuwe start wilt maken, wij hebben alles wat je moet weten om jouw account permanent en veilig te verwijderen. Dus leun achterover, pak een kopje koffie en laat ons jou begeleiden door dit proces.

Eert een beetje over het bedrijf

Als u uw account wilt verwijderen, moet u eerst enkele overwegingen maken. Dit spel is ontwikkeld door Supercell, een Finse game-ontwikkelaar die bekend staat om zijn populaire mobiele games, waaronder Clash of Clans en Boom Beach. Het bedrijf heeft ook andere games ontwikkeld, maar Hay Day is veruit het meest succesvolle van allemaal.

Supercell is ook een zeer winstgevend bedrijf; in 2013 maakte het bedrijf $ 1,7 miljoen per dag aan inkomsten uit het spel alleen. Als je dit allemaal in overweging neemt, is het niet zo vreemd dat Supercell niet graag ziet dat mensen hun accounts verwijderen.

Hoe Hay Day-account te verwijderen

Het is heel eenvoudig om je account te verwijderen. Volg de onderstaande stappen en je zult binnen no time van Hay Day af zijn:

  1. Ga naar de ‘Instellingen‘ van je apparaat en tik op ‘Algemeen‘.
  2. Scrol naar beneden totdat je ‘Profielen & apparaatbeheer‘ ziet staan.
  3. Tik hierop en selecteer vervolgens het Hay Day-profiel dat je wilt verwijderen.
  4. Tik op ‘Verwijderen‘ en bevestig met ‘Ja‘.

Alternatieve manier om uw account via e-mail te verwijderen

U kunt uw account op verschillende manieren verwijderen, maar de meest eenvoudige manier is om het via e-mail te doen. Hieronder vindt u de stappen die u moet volgen om dit te doen:

  1. Ga naar de ondersteuningpagina van Hay Day en log in met uw accountgegevens.
  2. Klik op ‘Contact‘ onderaan de pagina.
  3. Vul het contactformulier in met alle vereiste informatie en verzend het. Zorg ervoor dat u duidelijk aangeeft dat u uw account wilt laten verwijderen en voeg hier eventueel extra informatie aan toe waarom je dit wilt (dit is niet verplicht).
  4. Wacht totdat Hay Day contact met je opneemt en bevestigt dat je account succesvol is verwijderd.

Video: How to Permanently Delete Hay Day Account

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten