HomeTrends & NieuwsHoe kan ik Google SafeSearch aan- of uitzetten op mijn apparaten?

Hoe kan ik Google SafeSearch aan- of uitzetten op mijn apparaten?

Google SafeSearch is een optie die je kunt inschakelen op je apparaten om ongewenste en expliciete inhoud te blokkeren. In dit artikel leggen we uit hoe je deze optie in- of uitschakelt op verschillende soorten apparaten.

Wat is Google SafeSearch precies?

Google SafeSearch is een optie die ervoor zorgt dat zoekresultaten op Google beperkt blijven tot veilige en geschikte websites. Dit filter werkt automatisch en hoeft niet handmatig te worden aangezet of uitgezet.

Hoe stel ik het in op mijn computer?

Om Google SafeSearch in te stellen op je computer, moet je eerst naar de Google-website gaan. Scroll naar beneden tot je de optie ‘SafeSearch-filters‘ ziet. Klik op de link ‘Aanpassen‘.

Vervolgens kun je aangeven of je SafeSearch wilt inschakelen of uitzetten. Als je ervoor kiest om SafeSearch in te schakelen, zullen er minder ongewenste zoekresultaten getoond worden.

Hoe stel ik het in bij de Google app op mijn telefoon of tablet?

Hoe stel ik het in bij de Google app op mijn telefoon of tablet?

Om SafeSearch in te schakelen of uit te schakelen in de Google app op je telefoon of tablet, volg je deze stappen:

  1. Open de Google app .
  2. Tik rechtsboven op Meer.
  3. Tap Instellingen Zoeken.
  4. Scroll naar SafeSearch-filters en tik op Filter expliciete zoekresultaten inschakelen of uitschakelen.

Hoe stel ik het in bij mijn browser op mijn telefoon of tablet?

Op je telefoon of tablet open je de app van je browser. Voorbeelden hiervan zijn Chrome, Safari, Edge en Firefox. Als je niet weet welke app je moet gebruiken, raadpleeg dan de instructies van je toestel of zoek naar de naam van de app in de App Store of Google Play Store.

In de app ga je naar het tabblad ‘Instellingen‘ of ‘Opties’. Hier vind je de optie om SafeSearch in of uit te schakelen.

iciete content op een veilige manier bekijken

Als je op zoek bent naar expliciete content, is het belangrijk om deze veilig te bekijken. Google SafeSearch is een optie die helpt bij het filteren van ongewenste zoekresultaten. Dit kan handig zijn als je wilt voorkomen dat je per ongeluk expliciete afbeeldingen of video’s tegenkomt.

Video: How does SafeSearch work?

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten