HomeTechnologieHoe los je 0x80070643 op?

Hoe los je 0x80070643 op?

Dit artikel biedt een oplossing voor het foutbericht 0x80070643 dat soms optreedt bij het installeren van updates van Windows 10.

Hoe word de 0x80070643 error veroorzaakt?

De 0x80070643 error wordt veroorzaakt door een corrupte of beschadigde registersleutel in het Windows-register. Deze fout kan optreden tijdens het installeren, uitvoeren of bijwerken van een Microsoft .NET Framework-gerelateerd programma.

Hoe los je de 0x80070643 error op?

Om de 0x80070643 error op te lossen, moet je het Windows Update-programma repareren. Dit doe je door naar Start > Alle programma’s > Toegevoegde programma’s te gaan en daar Microsoft .NET Framework 3.5 SP1 te selecteren. Klik dan op ‘Verwijderen‘ of ‘Deïnstalleren‘. Nadat dit is gebeurd, herstart je je computer. Als je nu weer Windows Update start, zou deze error niet meer optreden.

Download .NET Framework

Het .NET Framework is een software framework van Microsoft dat wordt gebruikt door veel Windows-toepassingen. Het kan soms voorkomen dat het niet goed functioneert of zelfs helemaal niet meer werkt.

Doe een SFC Scan

0x80070643 is een foutcode die wijst op een probleem met de installatie van een update voor Microsoft Security Essentials. Als u de foutcode 0x80070643 krijgt wanneer u probeert te installeren, volgt u de onderstaande instructies om het probleem op te lossen.

Om te beginnen dient u ervoor te zorgen dat alle achtergrondprocessen zijn afgesloten. Dit doet u door naar het Configuratiescherm te gaan en vervolgens “Systeem” > “Geavanceerde systeeminstellingen” > “Achtergrondprocessen“. Klik hierna met de rechtermuisknop op elk van de processen en selecteer “Afsluiten“.

Nadat alle achtergrondprocesses zijn afgesloten, moet u een SFC-scan (System File Checker) uitvoeren. Dit is een hulpmiddel dat automatisch corrupte of ontbrekende systeembestanden herstelt.

Video: Fix Windows Update Error 0x80070643 on Windows 10

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten