HomeAutomatiseringAppleiPhone-scherm streamen naar tv

iPhone-scherm streamen naar tv

Naast het bekijken van films, series en andere online content op je iPhone, iPad of iPod touch kan je ook virtuele beelden op de tv zien. In dit artikel lees je hoe je de streamen vanaf je iPhone of iPad naar de tv kunt doen.

Scherm van je iPhone naar de tv streamen

Je iPhone kan je nu ook op de tv streamen. Hieronder vind je 3 manieren die je dit kunt doen.

  1. Kies voor AirPlay in je Apple-apparatenscherm. Dit zal je iPhone streamen naar het beeldscherm van je tv. Je moet hiervoor wel eerst de app “Apple TV” installeren op je tv.
  2. Schakel de app “Netflix” aan en start deze op je iPhone. Je krijgt dan een scherm met daarop het filmpje van Netflix dat door jouw Apple-tv wordt gestreamd. Je kunt hieraan ook cliëntendiensten onderhouden, zoals het bekijken van boeken of muziek via Spotify of Deezer. Op deze manier kan Netflix altijd beschikbaar zijn als je hem wil gebruiken voor het streamen van films op jouw tv.
  3. Open een webbrowser op jouw computer en gooi de URL vanaf waarop je wilt streamen om in het adresverloop navigeren (bijvoorbeeld: https://www2.foxnewsgo .com/tv-streaming).

iPhone-scherm naar tv sturen met AirPlay (synchrone weergave)

Met het AirPlay-protocol kan je je iPhone afstemmen op een ander beeldscherm. Dit is handig als je bijvoorbeeld naar een film wilt kijken, maar de tv op het scherm in je huis niet bereikbaar is. De volgende manier om dit te doen, is door de apple-tv of -antenne aan de muur te plaatsen en dan de iPhone vanuit iCloud of via iTunes op het andere beeldscherm te laten streamen.

Casten van iPhone-app naar televisie: YouTube, Netflix en meer

Wat is de beste manier om je iPhone-scherm naar de tv te streamen? Er zijn verschillende manieren waarop je dit kunt doen, maar YouTube en Netflix zijn de meest populaire applicaties. Ook kun je films of series op iTunes streamen. Hieronder staan een aantal manieren om je iPhone naar de televisie te streamen:

  • YouTube: Bij YouTube kan je films, series en video’s bekijken. Je kunt ze ook downloaden of streamen op je televisie.
  • Netflix: Netflix biedt verschillende soortenprogramma’s aan, van HBO-series tot documentaires. Je kunt films en series downloaden of streamen.
  • Apple iTunes: Als er iets speelt op iTunes, dan kan het ook worden gezien op de televisie via Apple TV of een andere HomeKit-ontvanger.

3. iPhone-scherm delen op televisie: met de app MirrorMeister

Wil je je iPhone-scherm naar de tv streamen? Met de app MirrorMeister kan dat heel eenvoudig gebeuren. Je kunt zelfs de video’s op YouTube of Netflix op je televisie bekijken!

  1. Open de app MirrorMeister.
  2. Klik op het scherm van je iPhone en selecteer ‘Streamen’.
  3. Kies het type tv-scherm waarop je wilt streamen en druk op ‘Start streaming’.
  4. Je iPhone wordt nu automatisch in beeld gesteld en kan worden gedownload of opengezet op het betreffende tv-scherm.

Video: How to Screen Mirroring & Share iPhone with Smart TV [2022]

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten