HomeFilmsJe Netflix-wachtwoord wijzigen

Je Netflix-wachtwoord wijzigen

Na de update kun je het Netflix-wachtwoord niet meer wijzigen. Je hoeft je nu allemaal in te loggen met je Facebook- of Google+-account.

Je wachtwoord via e-mail resetten

Als je Netflix wachtwoord wijzigt, kan je het wachtwoord via e-mail bestanden. Je kunt dit doen door de volgende stappen te vervolgen:

  1. Klik op de icoon “Wachtwoordwijzigingen” in je accountinstellingen.
  2. Klik op “E-mail Wachtwoordwijziging“.
  3. Ga naar het bericht dat je wordt ontvangen en vermeld hieronder alle informatie die je wil bestand maken: a. Je naam b. Je e-mailadres c. De nieuwe wachtwoord d. Het bestandsformaat
  4. Klik op “Bestand maken“.
  5. Voeg deze bestanden toe aan je e-mailprogramma en klik op “Verstuur“.

Vergeet niet te vermelden dat het wachtwoord is gewijzigd in het bericht waarin je deze stappen uitvoert!

Je wachtwoord via een tekstbericht (sms) resetten

Het wachtwoord van Netflix kan via een tekstbericht (sms) worden resetten. Dit doe je door op de knop ‘Je wachtwoord‘ in je account te klikken en daarna in het bericht ‘Reset my Netflix password‘ op de volgende pagina te tikken. Je moet dan je wachtwoord weer invullen. Je kunt ook je wachtwoord vergeten en dit dan achterlaten, dan wordt het wachtwoord automatisch gewijzigd naar jouw voorkeur op het moment dat je nieuwe betaling ontvangt

Video: How to Change Netflix Password

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten