HomeEntertainmentStreamenKodi Exodus werkt niet? Dit is wat u moet doen

Kodi Exodus werkt niet? Dit is wat u moet doen

Kodi Exodus is een populair Kodi addon die gebruik maakt van het OpenBazaar protocol om films, tv-series en muziek te verkopen aan anderen. Maar sinds kort werkt dit addon niet meer door een probleem met de blockchain. In dit artikel vertel ik u wat u moet doen als Kodi Exodus niet meer werkt.

Convenant installeren

Wil je Kodi Exodus nog altijd werkende houden of juist uitschakelen? Dan is dit wat je moet doen:

  1. Ga naar de add-on repository van Kodi en installeer de software Covenant. Deze kan worden opgehaald door het volgende link: https://addons.xbmc.org/addon/covenant/. Het is mogelijk dat je al een Covenant-bestand in je library hebt, dan kan je dit weghalen voordat je hem installeert.
  2. Als alles goed werkt, zal er nu een nieuw menu item verschijnen waarmee Covenant opgeslagen kan worden. Klik hierop en selecteer “Install from repository“. Er verschijnt nu een pop-up die wil weten of je een acceptabel Kodi-kwaliteitspakket wilt toevoegen aan het systeem. Klik hierop en kies “Covenant Addon Repository” als bron van media.

Convenant uit uw repo installeren

Het is belangrijk dat u Kodi Exodus correct installeert op uw computer. Dit kan verschillende redenen hebben: misschien is Kodi Exodus niet geïnstalleerd of komt hij niet op de juiste plaats op uw computer. Er zijn verschillende manieren om Kodi Exodus te installeren, maar hieronder volgt een aantal van de meest gangbaar methodes.

Kies een browser

Als eerste moet u kiezen welke browser u wilt gebruiken om Kodi Exodus te downloaden en te installeren. U kunt kiezen voor Microsoft Edge, Chrome, Firefox of Safari. Deze browsers zijn allemaal beschikbaar in Windows, macOS en Android. Alle browsers zijn even goed in staat om de Kodi Exodus-installatie af te handelen.

Download en install Kodi onder Windows 10/8/7

Kodi is als gratis software beschikbaar in vele landen en kan ook gemakkelijk worden geïnstalleerd via een internetbrowser of bijvoorbeeld direct op je pc via de Installer-tool van Windows 10 en 8 of 7.

Covenant leren gebruiken

Wanneer Kodi Exodus niet werkt, dan kan dit het gevolg zijn van een probleem met de Covenant. Deze software bevat specifieke technologieën die u moet kunnen gebruiken om Kodi Exodus te laten werken.

Wat is de Covenant?

De Covenant is een specifieke software die u nodig hebt om Kodi Exodus te laten werken. Het bevat technologieën die Kodi met elkaar verbinden en ermee samenhangend zijn. Als ervaren kijker weet u wellicht dat dit nodig is om content op één plek te bekijken of naar elders te streamen. Veel mensen gebruiken de Covenant om films, series, shows en games online op één plek te bekijken of ze door te spelen op hun tv’s via apparaten zoals Xbox One of PlayStation 4. Wanneer de Covenant niet werkt kan dit het resultaat zijn van een probleem met Kodi Exodus of met de software die wordt aangesloten op je computer of tv.

Een opmerking over copyright en Convenant

Als u Kodi Exodus wilt gebruiken, moet u bekennen dat dit programma onder copyright vreemd is. Exodus wordt gehost door de Amerikaanse Kodi Foundation welke het programma beschermt tegen piraterij. Alleen de makers van Exodus mogen hiermee doen, anderen dan de Foundation kunnen dit niet.

Wanneer u Kodi Exodus wilt gebruiken dan moet u akkoord gaan met het volgende:

  1. Je akkoord gaat met het feit dat Kodi Exodus gratis is en niet gemaakt wordt om lucratieve doeleinden te bereiken;
  2. Je bent verantwoordelijk voor je eigen privédata en vul je aan alle vereisten die opgeworpen zijn om online privacy te garanderen;
  3. Je bent verantwoordelijk voor eventuele schade die direct of indirect voortvloeit uit het gebruik van Kodi Exodus;
  4. Er wordt ingezet op open source software wat consequenties kan hebben voor je rechten en privacy in casu bijvoorbeeld als er onbetrouwbare versies van software zouden verschijnen.

Problemen rondom Exodus

Kodi Exodus is een populair applicatie voor het streamen van media. Maar recentelijk blijkt dat de applicatie niet werkt. Wat u moet doen om te voorkomen dat Kodi Exodus problemen met je pc oplevert.

In het najaar kwam er een probleem met Kodi Exodus die leidde tot vertragingen, instabiliteit en andere problemen op computers. Er werd gedacht aan een exploit in het programma, maar ook direct na de uittocht bleken plaatsvindende problemen met Kodi Exodus gevolgen te hebben.

Het is belangrijk dat je alle computerconfiguraties correct probeert in te stellen voordat je Kodi Exodus gebruikt. Het kan helpen om programma’s zoals McAffee en Spybot Search & Destroy uitinstalleren voordat je Kodi gaat installeren of bewerken. Ook kan het goed zijn om eventuele malware scans door te laten doen voordat je Kodi gaat bewerken of installeren.

Video: How to Fix Kodi Won’t Play Videos Issues? [4 Methods]

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten