HomeTechnologieTelevisieZo haal je alles uit je universele afstandsbediening

Zo haal je alles uit je universele afstandsbediening

Ben jij ook zo’n persoon die het liefst de hele dag op de bank ligt en tv kijkt? Dan heb je vast wel eens gedacht “pfoe, weer een afstandsbediening erbij“. Maar wist je dat je met een universele afstandsbediening al jouw apparaten kunt bedienen zonder extra rommel? In deze blogpost vertellen we jou hoe je alles uit jouw universele remote haalt en nooit meer hoeft te zoeken naar die ene specifieke remote . Lees snel verder!

Knopkleur

Eén van de handige opties van een universele afstandsbediening is de mogelijkheid om de knoppen aan te passen aan jouw wensen. Zoals bijvoorbeeld de knopkleur. Veel mensen vinden het fijn als de belangrijkste knoppen (zoals het volume of de channel up/down) een andere kleur hebben dan de overige knoppen. Je kunt dit instellen op veel universele remotes via het menu.

Zo koppel je je ZWARTE universele afstandsbediening aan je tv

Volg deze eenvoudige instructies om je ZWARTE universele remote aan je tv te koppelen:

  1. Zet je tv aan met de standaard remote.
  2. Druk op de toets met het symbool van een driehoek, rechthoek en cirkel in één lijn. Dit is de code-zoektoets.
  3. Wanneer de code-zoektoets knippert, druk op de toets met het symbool van twee pijlen naar beneden die elkaar raken. Dit is de code-invoertoets.
  4. Gebruik de nummertoetsen om een ​​van de vier cijfers in te voeren die op het display verschijnen. Druk vervolgens opnieuw op de code-invoertoets. Je ziet nu dat er maar één cijfer overblijft op het display.
  5. Herhaal stap 4 totdat alle vier cijfers zijn ingevoerd en er “0000” verschijnt op het display, wat aangeeft dat je tv succesvol is gekoppeld aan je nieuwe televisie.

Zo koppel je je WITTE universele afstandsbediening aan je tv

Om je WITTE universele afstandsbediening te kunnen gebruiken met je tv, moet je deze eerst koppelen. Dit doe je door de volgende stappen te volgen:

  1. Zorg ervoor dat je tv aanstaat en in de stand-bymodus staat.
  2. Houd de toets ‘TV‘ ingedrukt op je remote.
  3. Terwijl je de toets ‘TV’ ingedrukt houdt, druk je op de toets ‘SETUP‘. De led gaat nu knipperen.
  4. Ga naar het menu ‘Instellingen‘ op je tv en zoek naar ‘Afstandsbediening‘. Selecteer ‘WITTE universele afstandsbediening‘. Je tv zal nu zoeken naar een code die werkt met je afstandsbediening. Als er meerdere codes worden getoond, probeer dan elke code totdat er één werkt met je remote.

Video: Hoe je de universele afstandsbediening of One Remote Control van je Samsung Smart TV kunt instellen

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten