HomeAutomatiseringApplemacOS downgraden

macOS downgraden

macOS downgrade is een manier om je uitgavenpatroon op je macOS-besturingssysteem terug te brengen naar de oorspronkelijke uitvoering van macOS Sierra. Hierdoor kan je meer geld besparen op apps die je gebruikt en het systeem beter optimaliseren voor jouw computer.

macOS downgraden: zo ga je te werk

Het is mogelijk om macOS downgraden, dit betekent dat je een andere versie van het besturingssysteem op je computer wilt installeren. Dit kan door eenvoudigweg een andere versie van macOS naar je computer te downloaden. Als je deze versie naar je computer wilt installeren, moet er wel rekening mee gehouden worden dat je eventuele toegangspoorten en applicaties nodig hebt die niet meer zijn aangepast aan de nieuwe versie van macOS.

Zo kun je macOS Monterey downgraden

Het is mogelijk om macOS Monterey te downgraden naar een andere versie van macOS, zoals Big Sur. Dit is mogelijk door de volgende stappen te volgen:

  1. Ga naar System Preferences en klik op het computernaam (Charcoal) van je MacBook of iMac.
  2. Kies in System Preferences het apparaat dat je gaat downgraden en druk op de knop ” confirmeren “. Je computer gaat nu in standby-modus en kan worden gebruikt voor andere doeleinden.
  3. Download de downgrade software voor macOS Monterey. Klik vervolgens op “Installer“. Voeg het programma toe aan je bibliotheek en start het door te klikken op “Start“. Het programma zal nu beginnen met terugbrengen naar macOS Monterey. Het duurt ongeveer twee uur totdat het is voltooid. Als alles goed is afgelopen, moet je je computer restarten om de resultaten van het downgrade process bij te houden.

Waarom macOS downgraden?

Wanneer je op Monterey-versie macOS draait, merk je dat de applicaties niet helemaal optimaal werken. Er zijn te weinig animaties en er is een leeg beeldscherm toen je een applicatie openstaart. Om hiermee af te remmen kun je downgraderen naar een andere versie van macOS of, als dit onmogelijk lijkt, stappen naar een andere computer met macOS.

Video: How to Downgrade Mac OS X to an older version

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten