nieuws

Nieuwe productiehal voor Bercomex

Manufacturing

Bercomex, producent van machines voor de automatische verwerking van snijbloemen, is begonnen met de bouw van een nieuwe productiehal in Hoorn. Het nieuwe pand zal worden voorzien van een compleet nieuwe productieruimte met alle faciliteiten die nodig zijn bij het ontwerp en de productie van automatische bloemverwerkingssystemen. Naar verwachting wordt de productiehal in de eerste helft van 2017 in gebruik genomen.

Nieuwe productiehal voor Bercomex
De nieuwe van Bercomex, producent van machines voor de automatische verwerking van snijbloemen, is in aanbouw. Naar verwachting wordt de hal in de eerste helft van 2017 in gebruik genomen. (foto: Bercomex)

De nieuwe productieruimte zal met moderne faciliteiten worden ingericht voor het assemblagewerk. Het biedt naast een magazijn, ruimte voor een aantal innovatieprojecten waar het bedrijf aan werkt en het beschikt over een trainingsruimte waar klanten trainingen kunnen volgen over nieuwe en bestaande technieken op het gebied van bloemverwerking. De logistiek van goederen zal eveneens worden verbeterd door het inrichten van een nieuwe laadkuil, om inkomende en uitgaande goederen makkelijker te kunnen verwerken.
Aanleiding voor de bouw van de nieuwe productiehal is enerzijds nieuwe bestemmingsplannen voor de huidige bedrijfslocatie en anderzijds de behoefte om te kunnen werken vanuit een eigentijds pand. Hiermee zal Bercomex een wat gedateerd pand achterlaten. Ook verwacht het bedrijf verdere groei, internationalisering en professionalisering en de blijvende focus op het ontwerp van innovaties.

Reageer op dit artikel