HomeTechnologieTabletMet een iPad navigeren

Met een iPad navigeren

Je bent naar een bestemming gelopen of je hebt een plek in je hoofd. Maar je weet niet waar je naartoe gaat? Met deze tips kun je met de iPad navigeren.

Heeft jouw iPad GPS voor navigatie?

Je iPad kan dus je route opnemen en zelfs afbouwen als je erop stuit dat je een andere weg neemt. Hieronder volgt een aantal tips om met iPad GPS navigeren:

  1. Start de navigatieapplicatie op je iPad in de stand “navigeren“.
  2. Stel de locatie in waar je naartoe wilt gaan en druk op “Start“. Je iPad zal nu automatisch alle informatie doorgeven over grondgebied, bestemming enzovoort die nodig is voor het bereiken van jouw doel.
  3. Kies plan A of B als er verschillende routes mogelijk zijn: plan A is sneller, plan B kost veel meer energie; beide routes zijn beschikbaar.

GPS toevoegen aan een iPad WiFi

Wil je je iPad ook met GPS kunnen bedienen? Dan moet je hem met een WiFi-verbinding aansluiten. Je kan dit doen door op het scherm van je iPad de ‘GPS‘ in te stellen. Nadat de GPS ondersteund is, kan je Maps weer gebruiken om naar iets te reizen.

Waarom je een iPad 4G of 5G nodig hebt voor je navigatie

Wanneer je gaat navigeren met je iPad, is het handig om een goede afstand te hebben van de locatie waar je naartoe wilt. Je kunt daarom beter een iPad 4G of 5G gebruiken dan een normaal tablet. Hieronder lees je wat voor voordelen het biedt:

  • Eén groot voordeel van een iPad is dat je er veel sneller mee weg kunt dan op een normale tablet. Je navigatiesnelheid wordt constant verhoogd doordat de processor sneller is dan bij andere tablets. Dit verbetert enorm de prestaties in navigatie en applicaties die online zijn gebracht.
  • Het toestel beschikt over één of twee camera’s die adviseren wat er aan de hand is; dit is heel belangrijk voor mensen met VAOF-problemen zoals vertraging, misleiding of hallucinaties. Bovendien biedt het toestel face-recognition, wat ervoor kan zorgen dat alles in beeld wordt gebracht wat je doet op het scherm.

Zo zet je de GPS aan op een iPad

Met een iPad kun je heel gemakkelijk en snel navigeren. Ga naar “Stel een locatie in” om je locatie te invoeren. Dan druk je op de kaart die je wil gebruiken om te zoeken. Je zult ontdekken dat er verschillende soorten kaarten zijn: landkaarten, stadskaarten, wegwezenkaarten, enzovoort. Kies de kaart die je wilt gebruiken en druk op “Besturen“. Zo kun je zoeken naar bestemmingen of routes voorafgaand aan het bezoek waarbij alle oppervlakten van belang zijn. Na het invoeren van je locatie en zoekopdracht vindt er een “GPS-foto” van jouw locatie plaats.

Video: navigeren met je iPad 4 HQ

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten